27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecial500 de suceveni s-au îmbrâncit, aseara, pentru o ciocolata si o punga...

500 de suceveni s-au îmbrâncit, aseara, pentru o ciocolata si o punga cu stiksuri

Cinci sute de suceveni s-au înghesuit, ieri, în parcul „Vladimir Florea” din faţa policlinicii Areni, la deschiderea oficială a Orăşelului Copiilor deşi cadourile împărţite de Primărie cu această ocazie au fost mai mult simbolice, constând într-o ciocolată, o pungă de sticsuri sau nişte eugenii, lumea s-a îmbulzit, fiecare părinte căutând să ia câte ceva pentru copilul său, poliţiştii locali făcând cu greu faţă îmbrâncelilor.

Aproape cinci sute de suceveni s-au înghesuit, ieri, în parcul „Sculptor Vladimir Florea” din faţa policlinicii Areni pentru a participa la deschiderea oficială a Orăşelului Copiilor. La eveniment a participat şi primarul Sucevei, Ion Lungu, care a venit însoţit de mai mulţi directori şi şefi de servicii din Primărie, precum şi de viceprimarul Lucian Harşovschi.

Totuşi, primarul Sucevei a dorit să fie aibă o prezenţă discretă şi să lase pe primul plan copiii veniţi în număr mare, însoţiţi de părinţi şi de bunici. Primarul a urat sărbători fericite celor prezenţi, a împărţit câteva cadouri, după care s-a retras într-un alt loc al parcului, majoritatea cadourilor pentru copii fiind date de funcţionari din Primărie.

De menţionat că, deşi cadourile au fost mai mut simbolice, constând într-o ciocolată, o pungă de sticsuri şi nişte eugenii, lumea s-a îmbulzit foarte mult fiecare părinte căutând să ia câte ceva pentru a-i da copilului. Ordinea a fost asigurată de peste douăzeci de poliţişti locali, care au făcut cordoane în apropierea bradului.

Din fericire, nu au fost înregistrate incidente, cadourile fiind date copiilor într-un interval de circa 15 – 20 de minute. După ce au primit darurile, copiii s-au dus, însoţiţi de părinţi, fie să mănânce ciocolata în parc, fie să se joace pe la căsuţele amenajate în zonă.

Cele mai citite

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...
Ultima oră
Pe aceeași temă