20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Vezi maşina blestemată care valorează un milion de lire...

FOTO + VIDEO. Vezi maşina blestemată care valorează un milion de lire sterline!

Maşina de curse Austin-Healy, care a fost implicată în cel mai sângeros accident din motorsport, a fost scoasă la licitaţie pentru suma de un milion de lire sterline, potrivit dailymail.co.uk.

Accidentul rămâne în istorie drept cel mai sângeros accident din sporturile cu motor. În a treia oră a cursei de andurnanţă din 1955, un Mercedes 300 SLR se atingea cu un Austin-Healey.

Mercedes-ul lovea un banc de pământ şi se dezintegra în aer. În urma acestu accident au murit 83 de spectatori şi au fost răniţi peste o sută. Pilotul Mercedesului a fost aruncat din maşină şi a decedat pe loc.

Maşina a fost cumărată de James Knight, în 1969, pentru suma de 155 de lire sterline. În ciuda trecutului macabru şi a ruginii depuse de-a lunglul timpului, Austin-Healy-ul este o maşină foarte cautată de pasionaţi.

Licitaţia are loc la Mercedes-Benz World din Weybridge, Surrey şi se estimează că se va obţine peste un million de lire sterline pentru celebrul model de Austin-Healy.

Cele mai citite

Erika Isac, artista care a semnalat pericolul asupra femeilor, prezintă acum un serviciu de localizare online

Erika Isac, artistă extrem de cunoscută după ce a semnalat riscurile asupra femeilor, prezintă acum un serviciu de localizare online, dedicat siguranței femeilor. Serviciul #GETHOMESAFE...

Informații utile despre pardoseli epoxidice: aplicabilitate, avantaje, montaj

Cauți o podea rezistentă, aspectuoasă și versatilă, pe care să o folosești cu succes pentru...

Sfaturi pentru a organiza o petrecere perfectă pentru copii

Organizarea unei petreceri de succes pentru copii poate fi o provocare, dar și o experiență extrem de plăcută. Fie că este vorba de aniversarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă