15.7 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăSpecialUNPR strange semnături pentru taxarea averilor

UNPR strange semnături pentru taxarea averilor

UNPR va strânge semnături în favoarea unui proiect de lege referitor la taxarea averilor mari şi foarte mari. Anunţul a fost făcut de preşedintele de onoare al acestei formaţiuni politice, senatorul Cristian Diaconescu. El a declarat UNPR a decis să apeleze la susţinerea populaţiei pentru că nici unul dintre celelalte partide parlamentare nu sprijină această iniţiativă, potrivit www.clujtoday.ro. „Avem probleme enorme în Parlamentul României pentru a promova această lege.

Nu avem sprijinul nici unui partid politic! Vreau să spun acest lucru foarte clar. Nici unul dintre marii politicieni care ne uimesc cu înţelepciunea lor, în acest moment, nu are nici cea mai mică determinare pentru a se apropia de acest proiect moral, în primul rând. Nici unul din marii oameni bogaţi ai acestei ţări nu sunt dispuşi să cedeze costul unei vacanţe de Revelion în străinătate pentru ţara noastră! Nici unul”, a spus Cristian Diaconescu.

Desfăşurare de forţă a UNPR la Cluj

Declaraţiile preşedintelui de onoare al UNPR au fost făcute azi la Cluj, unde a avut loc conferinţa regională a acestei formaţiuni politice. La întrunire au luat parte militanţii acestui partid din judeţele Cluj, Bihor, Sălaj, Maramureş, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud, dar şi ceilalţi lideri ai formaţiunii, printre care ministrul Apărării, Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, fostul ministru al Muncii, Marian Sârbu, precum şi o serie de parlamentari şi de primari ai partidului.

Cele mai citite

Israelul a atacat Iranul. Netanyahu a urmărit din buncăr operațiunile

Cel puţin 5 explozii au fost raportate, iar mai multe ţinte militare din jurul capitalei Teheran şi din alte două provincii au fost lovite...
Ultima oră
Pe aceeași temă