7 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPedro Almodovar: Berlusconi ar fi un mare personaj de film

Pedro Almodovar: Berlusconi ar fi un mare personaj de film

Cineastul spaniol Pedro Almodovar este convins că primul ministru italian, Silvio Berlusconi, ar putea fi „un mare personaj” într-un film sau într-o piesă de teatru, dar şi într-un „spectacol muzical de pe Broadway”, cu femei femei frumoase care cântă şi dansează, cu orgii şi un text subversiv, relatează AFP, care preia un interviu acordat de regizor cotidianului italian La Stampa.

„Deşi a creat o situaţie oribilă în Italia, a generat mult umor, pentru că toate peripeţiile sale sexuale sunt amuzante. Acum se pare că o să plece acasă, dar cum va accepta el această situaţie pentru că încă se crede tânăr?”, se întreabă regizorul spaniol. Almodovar speră că demisia lui Berlusconi va însemna „începutul recuperării sale”.

Despre situaţia din Spania, Almodovar a reamintit că acolo sunt cinci milioane de şomeri şi că politicienii spanioli nu vorbesc niciodată despre proiectele care pot oferi soluţii la ‘problemele grave’ care există.

„Inima mea este alături de cei care suferă şi acest sentiment se va reflecta în peliculele mele. Doresc să creez filme mai mici, cu bugete mai reduse”, a mai spus regizorul spaniol.

Silvio Berlusconi este aşteptat să demisioneze sâmbătă seară, după ce Parlamentul a aprobat măsurile de austeritate impuse de celelalte state UE.

Cele mai citite

Hamas va fi condus temporar de un comitet aflat în Qatar

Hamas, al cărui lider Yahya Sinwar a fost ucis de armata israeliană, va fi condus temporar de un comitet cu sediul în Qatar, înainte...

SUA sancționează mai multe entități internaționale pentru sprijinul programelor de drone ale Pakistanului și Iranului

Statele Unite au anunţat luni o serie de sancţiuni care vizează aproximativ 20 de entităţi din mai multe ţări din lume şi acuzate că...

Casa Albă: Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova

Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a "lucrat energic" în acest sens, a reacţionat luni un purtător de...
Ultima oră
Pe aceeași temă