12.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialBute: Sunt pregãtit pentru rãzboi

Bute: Sunt pregãtit pentru rãzboi

Pugilistul Lucian Bute a declarat, înaintea meciului cu jamaicanul Glen Johnson, în care îşi va pune în joc centura IBF la categoria supermijlocie, cã este pregãtit „pentru rãzboi” şi a precizat cã aceastã confruntare este extrem de importantã, fiind în joc viitorul sãu, informeazã presa canadianã, relatează Mediafax.

„Sunt pregãtit pentru sãzboi. Pentru cã sâmbãtã noapte ştiu, sunt convins cã va fi rãzboi din prima secundã. Este cariera mea, este centura mea şi este viitorul meu. Este mult prea important”, a spus Bute, care pânã la meci va mânca puţin, va asculta muzicã şi va rãmâne concentrat.

Lucian Bute a precizat cã este pregãtit pentru un meci de 12 runde: „În mintea mea este clar cã vor fi 12 runde, dar mi-ar face plãcere dacã aş putea sã îl bat mai repede. Voi intra în ring cu o încredere incredibilã”.

Glen Johnson s-a declarat nerãbdãtor sã îl înfrunte pe Bute. „Va fi un meci foarte bun. Va fi atractiv pentru oricine îl va urmãri. Nu trebuie sã fii un fan al boxului, vei deveni unul la noapte, veţi vedea. Abia aştept sã îl bat pe Bute, iar apoi sã îl înving pe câştigãtorul meciului Ward – Froch (Super Six)”, a afirmat jamaicanul.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oarã, sâmbãtã, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstã de 42 de ani.

Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începând cu ora 5.00, în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, şi în reluare duminicã dupã-amiazã.

Cele mai citite

Anul agricol 2024, excelent pentru producția de prune, dar provocările persistă în valorificarea ţuicii româneşti

Anul agricol 2024 a adus o recoltă generoasă de prune, în special pentru soiurile de vară și livezile situate în zonele de câmpie, unde...

România la un pas de Visa Waiver: Ambasadorul Muraru anunță îndeplinirea ultimei condiții

În prima parte a anului viitor, românii vor putea călători în SUA, fără vize, transmite Ambasada României în SUA Ambasada României în SUA a anunțat...

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă