24.6 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialCabinet de infrumusetare pentru elevii nevazatori

Cabinet de infrumusetare pentru elevii nevazatori

Elevii cu deficiente de vedere ar putea sa invete la scoala sa se ingrijeasca singuri. Liceul „Moldova” din Tirgu Frumos doreste sa amenajeze in cursul acestui an scolar un cabinet de estetica si igiena personala.

Initiativa ii apartine lui Jennifer Brooks, voluntar al organizatiei Peace Corps din SUA, care a venit la liceul din Tirgu Frumos anul trecut.

Citeşte continuarea pe ziaruldeiasi.ro .

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un maraton ratat al fondurilor europene: România se blochează la 3%

Nicolae Ciucă reclamă faptul că din actualul exerciţiu 2021-2027 au fost atrase mai puţin de 3% din fondurile europene pe care România le are...

Premierul Barnier, arhitectul unui nou capitol politic pentru Franța

Michel Barnier a dezvăluit echipa de guvernare, după luni de negocieri și tergiversări Președintele Macron l-a numit premier pe Michel Barnier, fostul negociator al Uniunii...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...
Ultima oră
Pe aceeași temă