23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialBărbatul din Arestul Secţiei 7 a murit din cauza unei septicemii, având...

Bărbatul din Arestul Secţiei 7 a murit din cauza unei septicemii, având leziuni la torace şi membre

Bărbatul din Arestul Secţiei 7 de Poliţie a murit din cauza unei septicemii, în urma unei „pleurezii purulente”, el având leziuni la nivelul membrelor şi toracelui, a anunţat, joi, Parchetul Capitalei, citat de Mediafax.

Parchetul Tribunalului Bucureşti s-a sesizat din oficiu, miercuri, în cazul decesului lui B.G.D., în vârstă de 38 de ani, în arestul Secţiei 7 Poliţie.

Potrivit concluziilor preliminare ale medicilor legişti, „moartea a fost violentă şi s-a datorat stării septice survenite în evoluţia unei pleurezii purulente”. La necropsie s-au constatat leziuni traumatice la nivelul membrelor şi toracelui.

„Pentru a aprecia rolul şi ponderea leziunilor traumatice în tanatogeneză s-au recoltat probe biologice pentru examene complementare de laborator (examen histopatologic, microbiologic şi toxicologic). Moartea poate data din 19.10.2011”, se arată într-un comunicat de joi al Parchetului Capitalei.

Procurorii au stabilit că, în 14 octombrie, în timp ce se afla într-un restaurant din Sectorul 2, B.G.D. a furat o geantă de culoare neagră, valoarea totală a prejudiciului fiind de 2.500 de lei.

Secţia 7 Poliţie a dispus, în 15 octombrie, începerea urmăririi penale faţă de B.G.D., pentru furt calificat în stare de recidivă, acesta având o condamnare pentru furt calificat şi trafic de stupefiante. În aceeaşi zi, Judecătoria Sectorului 2 a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 29 de zile, fiind astfel încarcerat în Arestul Secţiei 7 Poliţie.

În 19 octombrie, bărbatul a fost dus la Tribunalul Bucureşti pentru judecarea recursului declarat împotriva hotărârii prin care s-a dispus arestarea preventivă. Instanţa i-a respins recursul, astfel că bărbatul a fost dus înapoi în arest. În aceeaşi zi, B.G.D. a decedat în Arestul Secţiei 7 Poliţie, potrivit Parchetului Capitalei.

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti a efectuat cercetarea la faţa locului, la care au participat şi un medic-legist de la INML „Mina Minovici”, ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri şi specialişti criminalişti din Poliţia Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, declara, miercuri, că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a reclamat că îi este rău. Poliţiştii au remarcat că acesta este palid şi au chemat un echipaj SMURD. Ajunşi la faţa locului, medicii nu au mai putut să-l resusciteze pe bărbat, constatând decesul acestuia.

Cele mai citite

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...
Ultima oră
Pe aceeași temă