14.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuŞerban Huidu s-a retras la ţară şi ar fi însoţit de un...

Şerban Huidu s-a retras la ţară şi ar fi însoţit de un psiholog

Realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat duminică un accident rutier soldat cu trei morţi, s-a retras la ţară, unde ar fi însoţit de un psiholog, a declarat marţi socrul său, Vintilă Matei, relatează NewsIn.

„Este foarte afectat de cele întâmplate. S-a retras undeva în afara Bucureştiului, undeva la ţară, din cauză că nu se simte deloc bine din punct de vedere psihic. Din câte am înţeles, este şi cu un psiholog acolo”, a declarat Vintilă Matei.

Huidu şi soţia lui au fost externaţi luni seară, după ce au fost supuşi unor investigaţii medicale suplimentare la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală. Cei doi fuseseră transferaţi la Bucureşti, împreună cu bona copiilor, de la Spitalul Judeţean din Braşov.

Accidentul provocat de Şerban Huidu s-a produs duminică, pe DN1, la ieşirea din Timişul de Sus, unde maşina de teren condusă de realizatorul TV a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un Logan care circula regulamentar. Toţi cei trei oameni aflaţi în Logan şi-au pierdut viaţa.

Şeful Poliţiei Rutiere din IGPR, comisarul şef Lucian Diniţă, a declarat luni că, potrivit elementelor de la locul accidentului provocat de Şerban Huidu şi a măsurătorilor efectuate, maşina acestuia, cel mai probabil, a derapat, intrând din această cauză pe contrasens.

Cazierul rutier al lui Şerban Huidu include 11 sancţiuni, dintre care ultimele – amendă şi şase puncte penalizare – au fost aplicate în august, după ce realizatorul TV a depăşit viteza legală cu 50 de kilometri pe oră, potrivit Poliţiei Rutiere.

La sfârşitul anului trecut, Huidu s-a accidentat la cap în Austria, pe pârtia de schi de la Innsbruck, unde s-a lovit de un copac. Realizatorul TV, care purta cască de protecţie, a suferit o fractură cu sângerare la nivelul capului. El a fost dus de salvamontişti la un elicopter care l-a transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a rămas internat mai mult de o lună.

Cele mai citite

Capcane digitale: Falsificatori de pagini web care dau asistență juridică

Rețeaua înșelătoriilor online promite asistență juridică falsă pentru recuperarea fondurilor pierdute în investiții Poliția Română avertizează asupra unor noi modalități de înșelăciune în mediul online....

Top 10 cele mai mari bănci după active în S1/2024: Banca Transilvania, BCR şi CEC Bank domină clasamentul

În primul semestru din 2024, sectorul bancar românesc a înregistrat o creștere semnificativă a activelor, majoritatea instituțiilor din top 10 raportând avansuri considerabile comparativ...

Guvernul României, cel mai optimist în privința creșterii economice din 2024, în ciuda altor prognoze mult mai rezervate

Guvernul României prognozează o creștere economică reală de 2,8% pentru anul 2024, în pofida unei evoluții slabe în primele șase luni, când PIB-ul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă