16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Imagini şocante! Vezi o execuţie în mod barbar a unui bărbat...

VIDEO. Imagini şocante! Vezi o execuţie în mod barbar a unui bărbat din Afganistan

O filmare realizată cu telefonul mobil arată cum este executat un bărbat de tatăl celui pe care l-a ucis în urmă cu o lună, în războiul din Afganistan, conform dailymail.co.uk.

Numele bărbatului executat este Nawroz, şi a fost acuzat că l-a ucis pe soţul iubitei sale, într-un impuls de gelozie. Pentru această crimă, el a fost condamnat la moarte, fiind dat pe mâna familiei victimei sale.

La  execuţie au asistat zeci de localnici din Kand, o zonă din nordul provinciei Kandahar, situată în sudul Afganistanului. Filmuleţul îl arată pe Nawroz, înfăşurat într-un material alb, în timp ce se roagă pe un covoraş, înainte de a fi ucis.

Un localnic îl îndrumă  pe tatăl victimei lui Nawroz  spre acesta, spunându-i că trebuie ”să ţină pistolul drept”. După primele două focuri de armă, de teamă că Nawroz nu a murit, bărbatul a continuat să tragă mai multe gloanţe, în timp ce mulţimea striga: ”este încă viaţă”.

La scurt timp, se cere să nu se mai tragă, iar corpul neînsufleţit al lui Nawroz se prăbuşeşte  într-o baltă de sânge. Localnici se adună rapid în jurul lui pentru a verifica dacă este mort.

În ultima vreme au sporit temerile că Afganistanul va fi din nou stăpânit de anarhie, după ce mai multe execuţii publice au avut loc aici în ultimii ani. Anul trecut, un cuplu care încerca să fugă din provincie a fost ucis cu pietre de către talibani.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă