17.8 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialVezi mesajul cutremurător pe care o adolescentă i l-a trimis tatălui său,...

Vezi mesajul cutremurător pe care o adolescentă i l-a trimis tatălui său, înainte ca aceasta să moară!

O tânără de 18 ani, din Marea Britanie, i-a trimis tatălui său un mesaj cutremurător cu doar câteva minute înainte să moară. Siobhan Ullah suferea de mai mulţi ani de astm, însă îl ţinea sub control cu ajutorul medicamentelor, conform dailymail.co.uk.

În data de 25 septembrie, fata s-a plâns părinţilor de dureri în piept. Toată ziua s-a simţit rău, iar seara când a simţit că ceva nu este în regulă, i-a trimis tatălui său, care se afla în sufragerie, un mesaj în care scria: „Nu pot să respir.”

Bărbatul a fugit la etaj, în camera fetei, însă aceasta îşi pierduse deja cunoştinţa. Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu au reuşit să o mai salveze.

Cu o jumătate de oră înainte de a avea criza de astm, Siobhana a postat pe Facebook un mesaj tulburător: „feels like death (simt moartea)”.

„Nu avea putere să strige după ajutor aşa că mi-a scris un SMS. Am urcat imediat încercând să o ajut şi să o fac să respire, însă a fost prea târziu”, a declarat tatăl fetei.

„Eu împreună cu soţia mea, suntem mândri de realizările fiicei noastre, într-o viaţă atât de scurtă”, a încheiat domnul Ullah.

Cele mai citite

Cultură de canabis descoperită într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica

Procurorii DIICOT au descoperit două culturi de canabis în județul Neamț, una amplasată într-o comună și cealaltă într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica....

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă