21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialCluj Arena, aproape gata

Cluj Arena, aproape gata

La noul stadion al judeţului Cluj mai sunt de montat aproximativ 500 de scaune, de terminat pista de atletism, zona din exterior şi de făcut curăţenia de rigoare pentru ca la 1 octombrie totul să arate perfect. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a prezentat miercuri şi o sală de sport unicat pentru România, aflată în interiorul stadionului, sub tribuna a doua, dar a făcut public şi faptul că arena „consumă” în fiecare lună 60.000 de euro, bani din care Universitatea Cluj va plăti doar un sfert.

Tombole şi bilete la Scorpions

„Pista de atletism din interior are 80 de metri lungime şi 1,2 metri lăţime, dispune de patru culoare şi pot fi organizate diferite competiţii şcolare, de juniori sau va putea fi folosită pentru încălzirea atleţilor în vederea competiţiilor pentru pista de afară. Vom căuta şi să o închiriem pentru că întregul stadion are nevoie de 60.000 de euro pe lună pentru întreţinere şi trebuie să căutăm soluţii pentru ca aceşti bani să nu fie daţi din buzunarul clujenilor.

Universitatea Cluj va plăti 7.500 de euro pe meci, adică 15.000 de euro pe lună, iar diferenţa trebuie să o amortizăm din închirieri, publicitate sau concerte. Stadionul este 98 la sută terminat, pista de atletism de afară va fi şi ea gata în această săptămână, iar în 1 octombrie totul va fi finalizat”, a declarat Alin Tişe. Conform acestuia, la „ziua porţilor deschise”, ce va avea loc în 1 octombrie, spectatorii prezenţi pot câştiga diferite premii, inclusiv bilete la Scorpions sau Smokie, concertele din 8 şi 9 octombrie.

 

 

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă