13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalCovent Garden se mută la Opera din Bucureşti

Covent Garden se mută la Opera din Bucureşti

Producţia „Faust”, cu Angela Gheorghiu drept Margareta, va fi transmisă în direct de la Covent Garden din Londra, pe 28 septembrie, ora 21.00 la Sala Mare a Operei Naţionale Bucureşti.

Pentru prima dată în România iubitorii muzicii clasice vor urmări live, prin satelit, în condiţii HD (high definition), spectacolul „Faust” care se desfăşoară la Opera Regală din Londra (Royal Opera House – Covent Garden). Opera compusă de francezul Charles Gounod are la bază drama omonimă scrisă de Goethe şi se numără printre spectacolele de excepţie ale prestigiosului teatru liric londonez.

Evenimentul va prilejui întâlnirea cu una dintre cele mai valoroase voci lirice ale lumii, Angela Gheorghiu, care o interpretează pe Margareta, alături de Vittorio Grigolo (Faust) şi de René Pape (Mefisto).

Transmisiunea spectacolului se va realiza şi la Timişoara, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran”. Biletele de 45 de lei se pot achiziţiona la casa de bilete a ONB, respectiv la Cinema Timiş, pentru Timişoara.

Transmisiunea în direct a determinat schimbarea datei „Licitaţiei Anuale de Impresionism şi Postimpresionism Românesc”, organizată de Artmark, pentru 29 septembrie, ora 19.30.  

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

VIDEO. Laura Giurcanu s-a despărțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a întors la fostul iubit

Viața sentimentală poate fi plină de surprize și răsturnări de situație, iar Laura Giurcanu pare să fi experimentat acest lucru într-o manieră cât se...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă