17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecial“Voi mânca doar când voi muri”. Vezi cum se menţine în formă...

“Voi mânca doar când voi muri”. Vezi cum se menţine în formă celebra Daphne Guinness

Cu o siluetă perfectă, mereu potrivită pentru creaţiile Chanel şi Alexander McQueen, celebra moştenitoare a imperiului Guinness, numită de mai multe ori cea mai bine îmbrăcată femeie din lume, şi-a dezvăluit secretul formei corpului său, conform dailymail.co.uk.

Datorită unei personalităţi complexe, Daphne Guinness a fost model, designer, jurnalistă/critic de modă, colecţionară de artă şi de creaţii haute couture, având lucrări de artă care poartă şi propria-i semnatura.

Autorii unui interviu cu Daphne au dezvăluit cum aceasta a refuzat mâncarea în timpul unei sesiuni foto: „voi mânca doar când voi muri„, a spus modelul, explicând că nu poate lucra dacă mănâncă.

La cei 43 de ani, Daphne Guinness îţi lasă impresia că a trăit toată viaţa cu Red Bull şi shake-uri nutritive. Ea a recunoscut că de foarte multe ori se înfometează pentru a putea purta creaţiile designerilor.

Garderoba sa conţine peste 2500 de articole de îmbrăcăminte, 450 de perechi de pantofi, 70 de pălării şi 200 de genţi.

Daphne îşi păstrează impresionanta colecţie în locuinţele sale de la Londra şi New York, dar cele mai importante 100 de piese sunt sunt afişate la muzeul FIT din New York.

„Oamenii au încetat să îşi mai aleagă singuri vestimentaţiile, lăsându-i pe alţii să o facă pentru ei, sau fiind plătiţi să poarte anumite piese pe covorul roşu”, a spus Daphne deranjată de vedetele care poartă anumite accesorii vestimentare doar pentru bani. Ea a adăugat că muzica care a influenţat mai mereu moda nu mai este cea de altă dată.

Întrebată dacă a primit bani pentru a purta creaţiile de modă, Daphne a răspuns vehement: „Niciodată. Ar fi fost teribil să fac aşa ceva. Nu ar fi fost real şi tot ce v-am spus până acum ar fi fost o minciună. Port doar creaţiile prietenilor”, a încheiat ea.

 

Cele mai citite

FCSB în pericol de depunctare din cauza declarațiilor lui Gigi Becali!

Gigi Becali riscă o nouă suspendare după acuzațiile aduse arbitrului Horațiu Feșnic, ceea ce pune FCSB în pericol de a pierde 3 puncte în...

România, cea mai ridicată inflație din UE pentru a șasea lună consecutiv

Rata anuală a inflației în Uniunea Europeană a scăzut în luna august la 2,4%, de la 2,8% în iulie, conform datelor publicate miercuri de...

Securitatea națională și înzestrarea armatei, priorități în ședința CSAT

Pe agendă se află stadiul şi perspectivele conflictului din Ucraina şi planul de înzestrare a Armatei României în perioada 2025-2034 Preşedintele Klaus Iohannis a convocat...
Ultima oră
Pe aceeași temă