19 C
București
sâmbătă, 14 septembrie 2024
AcasăSpecialCâte facultăţi din lume poţi să vizitezi într-o singură zi?

Câte facultăţi din lume poţi să vizitezi într-o singură zi?

Cum ar fi ca într-o singură zi să treci pe la universităţi renumite din Elveţia, Cehia, Belgia, să explorezi ţinutul boem francez, să traversezi Canalul Mânecii până-n Marea Britanie, să treci prin ţinutul spaniol, traversând Oceanul Atlantic către SUA şi Canada şi apoi în partea opusă a globului, în Thailanda? Ai avea nevoie de o maşină a timpului sau de un sponsor foarte potent financiar şi mai multe zile la dispoziţie. Sau de 5 lei, preţul biletului pentru o vizită la RIUF, cunoscut şi ca Romanian International University Fair, organizat de Grupul Educativa pe 22-23 octombrie la Bucureşti şi pe 25 octombrie la Cluj.
 RIUF a ajuns la a IXa ediţie în al şaselea an de organizare şi a cunoscut creşteri succesive de vizitatori şi expozanţi de la an la an, ajungând în prezent să fie cel mai mare târg de universităţi din Europa de Est, având şi cea mai vastă acoperire geografică. 
 În cadrul târgului, vizitatorii vor avea şansa să discute cu reprezentanţii universităţilor colaboratoare EDMUNDO, printre care se numără: Coventry University, University of Sheffield, TEKO VIA University College, Malmo University, Tilburg University şi multe altele. Expozanţii vor veni să prezinte atât programele lor de licenţă, cât şi cele de masterat şi de MBA, oferindu-se astfel o gamă largă tuturor tinerilor interesaţi în studii în afara ţării.
 Reprezentanţii facultăţilor din străinătate vor oferi răspunsuri personalizate persoanelor care vor veni pregătite să le adreseze întrebări specifice programului de care sunt interesaţi. De asemenea, cei prezenţi vor beneficia şi de informaţii despre posibilităţile de finanţare, bursele disponibile şi vor avea acces la seminarii şi prezentări ale universităţilor participante şi ale partenerilor târgului, la care se pot înscrie pe site-ul www.riuf.ro cu două săptămâni înainte de eveniment.
 Mai multe detalii, precum şi lista universităţilor participante vor fi găsite pe site-ul evenimentului www.riuf.ro cu 2 săptămâni înainte de eveniment. Tot acolo, instituţiile interesate pot afla toate condiţiile necesare participării la RIUF, vizitatorii găsesc mai multe informaţii despre participanţi şi despre toate oportunităţile oferite de eveniment, iar jurnaliştii au acces la resurse documentare despre cel mai mare târg de evenimente din Europa de Est.
  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă