15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialSpectacol pe Camp Nou! FC Barcelona – AC Milan 2-2

Spectacol pe Camp Nou! FC Barcelona – AC Milan 2-2

Meciul dintre Barcelona si Milan a oferit un spectacol total. Pato a deschis scorul pentru italieni după numai 25 de secunde, însă catalanii au revenit pană la pauză prin golurile lui David Villa şi Pedro. In prelungirile meciului Milan a reuşit egalarea prin Thiago Silva.

…………………..

Barcelona – Ac Milan 1-1 (Pedro ’36 / Pato ‘1)

O nouă ediţie a Ligii Campionilor debutează cu un meci spectaculos între Barcelona şi Milan. Pe Camp Nou se întâlnesc campiona en-titre şi clubul cu cele mai multe trofee internaţionale câştigate din istoria fotbalului. 11 trofee ale Ligii, încluzându-le şi pe cele din formatul vechi, au împreună cele două echipe.

În ultima etapă de campionat cele două adversare au realizat rezultate asemănătoare. Barcelona a remizat 2-2 cu Real Sociedad după ce a condus cu 0-2 în timp ce Milan a reuşit acelaşi scor acasă cu Lazio.

Fără Sanchez şi Pique

În meciul cu Real Sociedad Barcelona l-a pierdut pe Alexis Sanchez, acesta suferind o accidentare care îl va ţine departe de gazon aproximativ 8 săptămâni. Se pare că şi Pique va fi indisponibil datorită unor probleme fizice. În cazul în care campionul mondial nu va juca, Mascherano este pregătit să îl înlocuiască.

Directorul sportiv al celor de la Barcelona, Andoni Zubizarreta, a declarat că un meci contra Milanului seamănă cu o revedere între doi vechi prieteni: ” Să joci cu AC Milan este ca şi cum te-ai revedea cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai întâlnit de mult. Zlatan Ibrahimovic se va întoarce pe stadionul nostru împreună cu alţi jucători fantastici”, a spus Zubizarreta.

Răzbunarea lui Ibrahimovic

Antrenorul Milanului Massimiliano Allegri pare hotărât să îl titularizeze pe Pato în meciul de pe Camp Nou, brazilianul fiind odihnit în meciul cu Lazio. Gattuso este accidentat şi cel mai probabil va fi înlocuit de fostul jucător al celor de la Barcelona, Mark Van Bommel.

Allegri mizează pe explozia lui Pato dar mai ales pe setea de revanşă a lui Ibrahimovic. Este cunoscut conflictul pe care suedezul l-a avut cu antrenorul Pep Guardiola, acuzându-l că nu a fost tratat corect cât timp a evoluat în Catalunia. ” La Barcelona am învăţat că lucrurile se schimbă foarte repede în fotbal. Problema mea acolo a fost un singur om: Guardiola”, a declarat Ibrahimovic la Eurosport.

Cu siguranţă „Ibracadabra” va dori să îi demonstreze antrenorului catalanilor că a greşit atunci când l-a îndepărtat de la echipă.

Allegri a declarat că Barcelona este cea mai puternică echipă din Liga Campionilor. ” Am căzut cu cea mai puternică echipă dintre toate, dar avem şi doi adversari în grupă peste care ar trebui să trecem. Sincer, calificarea este la mâna noastră în acestă grupă. Meciurile împotriva Barcelonei sunt întotdeauna fascinante. O partidă ca acesta dă echipei o motivaţie specială. Sunt convins ca vom fi în formă maximă la ora meciului.”, a spus acesta.

Echipe probabile:

FC Barcelona: Valdes, Abidal – Mascherano – Busquets – Alves, Iniesta – Xavi – Keita, Villa – Pedro – Messi

AC Milan: Abbiati, Zambrotta – Nesta – Silva – Abate, Ambrosini – Seedorf – Van Bommel – Boateng, Pato – Ibrahimovic

Meciul va avea loc marţi, 13 septembrie, de la 21.45 şi va fi transmis în direct de TVR1.

Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă