15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialVezi ce şanse au echipele româneşti în competiţiile europene

Vezi ce şanse au echipele româneşti în competiţiile europene

Marţi se dă startul primelor meciuri din grupele Ligii Campionilor, cu partida dintre FC Barcelona şi AC Milan cap de afiş. Catalanii sunt favoriţi la casele de pariuri având o cotă de 1,25 pentru victorie faţă de 11, cota milanezilor.

Pariezi pe victoria Oţelului şi câştigi de 6 ori mai mult

Oţelul Galaţi, singura echipă românească prezentă în grupele Ligii Campionilor are cota 6 pentru o victorie pe terenul celor de la FC Basel. În celălalt meci al grupei, Manchester United porneşte ca favorita în meciul de la Lisabona, contra celor de la Benfica.

În duelul românilor dintre echipa lui Cristian Săpunaru, FC Porto, şi Sahtior-ul lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ, lusitanii sunt favoriţi cu o cotă de 1,65 la victorie.

Două dintre cele mai echilibrate partide ale primei runde sunt Borussia Dortmund contra Arsenal Londra respectiv Villarreal contra Bayern Munchen.

Steaua, Rapid şi Vaslui cotate cu şansa a doua

Joi vor avea loc primele meciuri din grupele Ligii Europa acolo unde România este reprezentată de trei echipe.

Chiar dacă nu este favorită, Steaua are cea mai mică cotă pentru o victorie dintre cele trei echipe, 2,85, în meciul cu Schalke 04 de la Cluj.

Şansele Vasluiului în meciul de la Roma cu Lazio sunt foarte mici, moldovenii fiind cotaţi cu 7,5 pentru un succes, iar Rapidul are cota de 3,45 în partida contra lui Hapoel care va fi disputată la Tel Aviv.

 

 

Cele mai citite

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă