15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialRATUC suplimentează autobuzele

RATUC suplimentează autobuzele

Regia Autonomă de Transport Urban Călători (RATUC) a hotărât să suplimenteze, de luni, 12 septembrie, cu circa 25% mijloacele de transport pe raza oraşului Cluj.

Măsura luată de către conducerea RATUC are legătură cu începutul noului an şcolar, dar şi cu revenirea la muncă după concedii a clujenilor, astfel că pentru un cât mai bun transport al călătorilor vor fi puse în circulaţie mai multe autobuze şi troleibuze.

„Ca urmare a începerii anului şcolar şi a reluării activităţii productive în majoritatea unităţilor economice din municipiul Cluj-Napoca, RATUC vine în sprijinul publicului călător prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu circa 25%”, spun reprezentanţii regiei clujene.

Reîncepe transportul elevilor

„Pe raza municipiului Cluj-Napoca, vasta reţea de transport în comun cuprinde un număr de 45 linii, din care 38 de autobuze, şase de troleibuze şi una de tramvaie (linia 101 este asigurată de autobuze până la finalizarea lucrărilor de modernizare la linia de tramvai Mănăştur – Gară), plus o linie preorăşenească în comuna Baciu”, arată comunicatul RATUC.

De asemenea, instituţia de transport va relua de luni şi cursele speciale pentru elevi, cu plecări din cartiere spre zona centrală la ora 07:25 şi reîntoarcerea la ora 14:10, pe liniile 8, 9, 24, 30, 31, 35, 43 şi 101 la autobuze, respectiv 3, 6 şi 25 la troleibuze. Pe de altă parte, Primăria va subvenţiona transportul elevilor din Colonia Sopor, respectiv Colonia Pata Rât, până în Cluj-Napoca.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă