15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecial“Europenele” au probleme ! Oţelul, Steaua şi Rapid au dezamăgit înainte de...

“Europenele” au probleme ! Oţelul, Steaua şi Rapid au dezamăgit înainte de debutul în grupele competiţiilor europene.

Reprezentantele României în cupele europene au avut o etapă dezastruoasă, reuşind să adune doar un punct în trei partide. Oţelul Galaţi şi Steaua au pierdut în timp ce Rapidul a remizat „acasă”, cu Braşovul. FC Vaslui poate slava onoarea echipelor care joacă în Europa, în meciul contra lui Dinamo, liderul ligii I.

A fost sau nu “blat” ?

Oţelul Galaţi nu a avut nici o şansă în faţa celor de la CFR Cluj, pierzând pe teren propriu cu scorul de 4-0 (Ronny ‘1, Bastos ’56, Weldon ’74 şi Hora ’90). Meciul dintre cele două echipe era cu atât mai interesant cu cat finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a făcut unele declaraţii care dădeau aceasta partidă ca fiind una aranjată.

În ciuda unor mari ocazii de o parte şi de alta, Oţelul – CFR Cluj s-a terminat 0-4, iar clujenii au ajuns pe poziţia a treia. Oţelul a ajuns pe 12 iar sezonul de anul trecut, pare sa fie doar o aminitre frumoasă pentru gălăţeni. Oţelul Galaţi va debuta în grupele Ligii Campionilor pe terenul celor de la FC Basel.

Bozovic, omul negru al Rapidului

Rapid Bucureşti a remizat în Regie cu FC Brasov, scor 1-1 , deşi a avut meciul în mână. Ambele goluri au fost marcate din penalty (Herea ‘18 / Cristescu ‘64). Bozovic şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a comis un henţ în careu, în minutul 64. Rapid va juca joi, 15 septembrie, în deplasare cu Hapoel Tel-Aviv.

„Tiki-taka” fără nici un rezultat

Steaua a pierdut ruşinos în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 3-0, în etapa a şasea a ligii I. Golurile celor de la Mediaş au fost marcate de Bawab ’14 din penalty respectiv Bud ’60, ’70. Steaua va juca la Cluj cu Schalke 04, în primul meci din grupele Ligii Europa.

Cele mai citite

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă