10.9 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăGDPRO bacterie distruge cancerul fără operaţie

O bacterie distruge cancerul fără operaţie

Bolnavii de cancer au posibilitatea să fie trataţi natural direct din pământul pe care calcă. O bacterie din sol este soluţia pentru tumorile din corpul omului, scrie BBC.

Oamenii de ştiinţă şochează din nou. Bacteria Clostridium va fi introdusă direct în tumoră, unde sporii ei vor creşte datorită lipsei de oxigen. Apoi, tumora va fi distrusă treptat.

Sporii bacteriei cresc doar în tumorile solide, la sâni, creier sau prostată, nu în alt ţesut din corpul uman în care există oxigen.

Deşi este cunoscut că bacteria infectează corpul uman, experţii susţin că pot folosi Clostridium doar ca să distrugă celulele tumorilor, fără să atace ţesuturile din organismul omului.

Cercetătorii au lucrat ani la rând să facă din Clostridium un tratament pentru cancer. La testele pe animale, medicamentul a fost injectat în fluxul sanguin, dar el a devenit activ datorită enzimei din bacteria găsită în sol.

Cele mai citite

Ce decizii ar putea lua Mark Rutte, noul secretar general al NATO

Zi istorică pentru NATO. Mark Rutte este de marți noul secretar general al Alianţei Nord-Atlantice. Jens Stoltenberg i-a predat ştafeta după un deceniu plin...

Ce promisiuni face Marcel Ciolacu pentru cota TVA în 2025

Marcel Ciolacu afirmă că nu va modifica cotele TVA din prezent, după alegeri. Și taxa pe valoare adăugată la alimente va rămâne tot la...

Benjamin Netanyahu promite că va răzbuna atacul Iranului: „ va plăti prețul pentru asta”

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat marţi seară că Iranul "a comis o greşeală gravă" atacând ţara sa şi că "va plăti preţul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă