13 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialCONTESTAŢII BAC 2011, sesiunea de toamnă: Vezi rezultatele finale din Bistriţa Năsăud

CONTESTAŢII BAC 2011, sesiunea de toamnă: Vezi rezultatele finale din Bistriţa Năsăud

Treisprezece candidaţi au promovat sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat în judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma contestaţiilor promovabilitatea crescând de la 17,41 la sută la 18,3 la sută, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, 13 elevi au promovat după ce au depus contestaţii.

„În total, au luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă 258 de elevi, cu 13 mai mulţi faţă de perioada dinainte de constestaţii. Promovabilitatea la examenul de bacalaureat 2011 în judeţul Bistriţa-Năsăud în sesiunea de toamnă este astfel 18,3 la sută”, se arată în comunicat.

Un număr de 251 de candidaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au contestat notele obţinute la sesiunea de toamnă a bacalaureatului, cei mai mulţi solicitând recorectarea lucrărilor la Limba şi literatura română.

Înainte de soluţionarea contestaţiilor, promovabilitatea la examenul de bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2011 în judeţul Bistriţa-Năsăud era de 17,41 la sută, mai mic faţă de anul trecut când era de 25,30 la sută.

La sesiunea de vară a bacalaureatului, în judeţ promovabilitatea a fost de 43,17 la sută.

În judeţul Bistriţa Năsăud s-au depus, în total, 250 de contestaţii la notele obţinute de candidaţi în cea de-a doua sesiune de bacalaureat, informează Mediafax.

„Numărul cel mai mare de contestaţii a fost depus la disciplina Limba română, urmată de Matematică”, se arată în comunicat.

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat este de 17,41 la sută în judeţul Bistriţa-Năsăud.

 

Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Marcel Ciolacu: Din ianuarie, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că anunțul oficial va veni în jurul datei de 15 octombrie. Ciolacu a declarat că Statele Unite sunt partenerul strategic...

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă