19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialFostul director al DSP Mureş, prins beat la volan, a rămas fără...

Fostul director al DSP Mureş, prins beat la volan, a rămas fără permis auto

Fostul director al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, Vladimir Bacârea, a rămas de luni seară fără permis,potrivit Realitatea.net.

Fostul director DSP Mureş, Vladimir Bacârea, a rămas fără permis de conducere / FOTO: RTV
El a fost descoperit băut la volan, în urma unui control de rutină al poliţiştilor de la Rutieră. Medicul epidemiolog de la DSP avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a recunoscut că a băut un litru şi jumătate de bere.

Vladimir Bacârea a fost în 2009, director DSP Mureş şi este profesor la Universitatea de Medicină din Târgu-Mureş. El s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influenţa alcoolului.

„Conducătorul auto a fost testat, iar la testarea aerului expirat a rezultat o valoare de 0,85 mg alcool pur, motiv pentru care a fost transportat la SMURD, unde i s-au recoltat două probe biologice. Acesta a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice”, a spus Poliţia Rutieră Mureş, Cristian Conţiu.

Cele mai citite

Menține igiena și siguranța cu săpunuri și dezinfectanți de top de la Sanito.ro

În contextul actual, asigurarea unei igiene riguroase este mai importantă ca niciodată. De la birouri și spații comerciale, până la utilizarea acasă, produsele Sanito.ro...

Greu și în liga a doua din Turcia! Dorin Rotariu a ajuns la 9 luni fără fotbal

Dorin Rotariu (29 de ani) încearcă să-și relanseze cariera la Ankaragucu, în liga secundă din Turcia, însă mijlocașul nu a reușit încă să debuteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă