25.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportBoc a vorbit parlamentarilor PDL despre priorităţile partenerilor, între care Statutul minorităţilor

Boc a vorbit parlamentarilor PDL despre priorităţile partenerilor, între care Statutul minorităţilor

Premierul Emil Boc le-a prezentat, duminică, parlamentarilor PDL priorităţile legislative, cum ar fi adoptarea proiectul bugetului de stat până la finalul anului, cu deficit de 3,2%, legea asistenţei sociale, legislaţia electorală, modificarea Constituţiei şi reforma sănătăţii şi a justiţiei, relatează Mediafax.

Deputatul PDL Raluca Turcan a mai declarat că Emil Boc le-a vorbit parlamentarilor PDL şi despre priorităţile partenerilor de guvernare, UDMR şi UNPR, adică proiectul Statutului minorităţilor naţionale şi, respectiv, cel referitor la impozitarea averilor mari.

Turcan a mai spus că la întâlnirea premierului cu grupurile parlamentare s-a discutat şi despre comasarea alegerilor, din discuţii reieşind că acestea ar putea fi în toamnă.

Pe de altă parte, surse din PDL au precizat pentru MEDIAFAX că la reuniunea reprezentanţilor PDL nu s-ar fi discutat despre o eventuală remaniere guvernamentală, iar prim-vicepreşedintele Gheorghe Flutur a făcut apel la „stabilitate deplină” în Parlament, pentru respingerea oricărei moţiuni a opoziţiei.

După şedinţă, liderii partidului au mai rămas în Palatul Parlamentului pentru o discuţie relaxată la bufet, au relatat parlamentari PDL.

Reuniunea, care a început la ora 16.00, a durat aproximativ două ore şi s-a desfăşurat cu uşile închise, ziariştii nefiind primiţi în clădirea Parlamentului.

Cele mai citite

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă