4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialREZULTATE BACALAUREAT 2011: Aflฤƒ notele din judeลฃul CฤƒlฤƒraลŸi

REZULTATE BACALAUREAT 2011: Aflฤƒ notele din judeลฃul CฤƒlฤƒraลŸi

Ministerul Educaลฃiei a afiลŸat rezultatele la examenul de bacalaureat 2011, sesiunea de toamnฤƒ. 1373 de elevi din judeลฃul CฤƒlฤƒraลŸi au susลฃinut din nou examenul de maturitate, iar promovabilitatea a fost scฤƒzutฤƒ.

Promovabilitatea la a doua sesiune de Bacalaureat în judeลฃul CฤƒlฤƒraลŸi este de 14,75 la sutฤƒ, apropiatฤƒ de rezultatele de la examenul din toamna anului 2010, când s-a înregistrat o promovabilitate de 17,72 la sutฤƒ.

Rezultatele obลฃinute de absolvenลฃii din CฤƒlฤƒraลŸi au fost transmise cฤƒtre Ministerul Educaลฃiei ลŸi pot fi vizualizate aici.

REZULTATE BACALAUREAT 2011 JUDEลขUL Cฤ‚Lฤ‚RAลžI

La examene s-au prezentat 1.030 de elevi, dintre aceลŸtia ลŸase fiind eliminaลฃi din examen dupฤƒ ce au fost prinลŸi copiind.

Candidaลฃii pot depune contestaลฃii în data de 4 septembrie în intervalul orar 16.00-20.00, urmând ca pe 7 septembrie sฤƒ fie afiลŸate notele finale.

Sesiunea de toamnฤƒ a bacalaureatului a început în 22 august, pentru examinฤƒri fiind înscriลŸi 109.595 de candidaลฃi, cu aproape 40.000 mai mulลฃi decât în 2010.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat din varฤƒ în judeลฃul CฤƒlฤƒraลŸi a fost de doar 41,14 la sutฤƒ.

Cele mai citite

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ