22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportConstantin: Cele trei partide din USL nu vor face diferenţe între candidaţii...

Constantin: Cele trei partide din USL nu vor face diferenţe între candidaţii susţinuţi în Uniune

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, joi, că nici PC, nici PSD ori PNL nu vor face diferenţe atunci când vor susţine, la alegeri, candidaţii provenind de la unul dintre celelalte două partide din Uniune, arătând că excepţia este la primăria Iaşi, unde PC şi-a asumat o candidatură separată, relatează Mediafax.

Constantin a precizat, după întâlnirea cu Crin Antonescu şi Victor Ponta, că la întâlnire s-au definitivat listele de candidaţi ai USL, că indiferent de candidaţi, USL trebuie să confirme sondajele de opinie, care sunt optimiste.

El a spus că PC şi celelalte două partide din USL nu vor face diferenţe atunci când vor trebui să susţină candidaţi care provin de la unul dintre celelalte partide din Uniune.

„Vom fi alături şi vom demonstra la alegerile din 2012 unitatea şi soliditatea USL”, a spus Daniel Constantin.

El a adăugat că la Iaşi PC şi-a asumat o candidatură separată în timp ce PSD şi PNL vor susţine un candidat comun. „Sper ca toţi cei care vor fi desemnaţi candidaţi ai USL pentru primăriile de municipiu să înţeleagă că de la 1 septembrie, de azi, campania electorală a început”, a mai spus liderul PC.

Copreşedintele USL Victor Ponta anunţat, joi, după şedinţele forurilor de conducere ale PSD, PNL şi PC, că PSD va avea candidaţi la 22 de Consilii Judeţene şi 21 de mari primării, la restul urmând să fie candidaţi ai ACD.

Cele mai citite

Raya a salvat-o pe Arsenal de la eșec! Portarul spaniol a avut o paradă uluitoare

David Raya, portarul lui Arsenal, a fost protagonistul unei duble parade impresionante care a salvat echipa sa în meciul împotriva Atalantei, scor 0-0, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă