15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialStaţie RATUC anulată

Staţie RATUC anulată

Lucrările de modernizare ale liniilor de tramvai din Cluj-Napoca sunt în plină desfăşurare, iar pentru a elimina toate obstacolele, conducerea RATUC a desfiinţat şi una dintre staţiile fostului şi viitorului tramvai. Astfel, pe strada Gheorghe Bariţiu, autobuzele ce au luat locul tramvaielor nu vor mai opri, dar o vor face câţiva metri mai încolo, chiar la intrarea pe strada Horea, înainte de podul peste Someş. Măsura va fi pusă în aplicare în data de 2 septembrie.

La anul, tramvaie noi

„Ca urmare a extinderii lucrărilor la linia de tramvai pe strada Gheorghe Baritiu, începând cu data de 02.09.2011, se anuleaza staţia Bariţiu, sensul spre Piaţa Gării, pentru linia 101 de autobuze (Bucium – P-ţa Gării). Pentru buna deservire a publicului călător, până la finalizarea lucrărilor se introduce o staţie provizorie pe strada Horea, înainte de podul peste râul Someş”, arată un comunicat RATUC. Aceasta nu este prima staţie anulată a RATUC-ului. Astfel, staţia 30, de lângă „Cluj Arena”, a fost mutată dincolo de râul Someş pentru ca viitoarea Sală Polivalentă să poată fi construită. Modernizarea liniilor de tramvai ar trebui să se încheie în vara anului viitor, atunci când vor circula şi câteva garnituri noi de tramvai.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă