17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialÎncăierare între politicienii din Haţeg

Încăierare între politicienii din Haţeg

Secretarul organizaţiei Haţeg a PDL, Daniel Resedea, susţine că a fost agresat primarul PSD al localităţii, dar că nu va depune plângere împotriva acestuia, în timp ce edilul declară că, deşi a fost provocat de victimă, nu a atins-o. Daniel Resedea susţine că incidentul a avut loc joi după-amiază, în faţa sediului Primăriei Haţeg.

Ce spune Resedea

„Am fost agresat. Primarul mi-a pus mâna pe faţă şi m-a împins. Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu sunt un om cerebral, aşa că am ales să plec, mai ales că e renumit pentru firea lui violentă. Nu depun plângere împotriva lui. Sunt o persoană credincioasă. Cred în dreptate divină”, a declarat, secretarul PDL Haţeg. Primarul Nicolae Timiş afirmă însă că secretarul PDL l-a provocat în nenumărate rânduri, însă cu toate acestea nu l-a „atins”.

Nicolae Timiş a afirmat că în timp ce se afla, în urmă cu două săptămâni, într-o emisiune în direct la o televiziune locală secretarul PDL Haţeg şi sora acestuia au intrat în direct prin telefon şi l-au provocat, întrebându-l când va face parastas pentru fratele său, fostul deputat Ioan Timiş, care a murit anul trecut. Primarul susţine că i-a spus lui Daniel Resedea să nu mai facă referire la fratele său, însă joi acesta reluat subiectul, spunându-i chiar că va muri ca Ioan Timiş.”M-a enervat şi este posibil să-i fi aruncat şi eu cuvinte de ocară. Nu l-am atins nici cu palma, nici cu altceva”, a spus Nicolae Timiş. Secretarul PDL susţine, la rândul său, că nu a avut intenţia să-l provoace pe primar, dimpotrivă, a vrut să îi transmită că „ar fi trebuit să înveţe ceva de la el”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă