18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecial„Ai Dremel, ai multe idei noi"

„Ai Dremel, ai multe idei noi”

Bosch şi Praktiker organizează patru cursuri de bricolaj sub denumirea „Ai Dremel, ai multe idei noi”, care au loc simultan, în fiecare sâmbătă din septembrie, între orele 10:00 – 14:00, în toate locaţiile Praktiker din România. Cursurile au diverse stadii de dificultate şi se adresează tuturor clienţilor Praktiker – copiilor, femeilor şi bărbaţilor –  indiferent de vârstă şi talent la bricolat.

Astfel, printre proiectele realizate vor fi rame foto, crearea unui platou pentru fructe, tăierea faianţei sau a unor ţevi de cupru şi PVC. Uneltele Dremel sunt mici, dar sunt puternice, fiind folosite de profesionişti. Cu ele se poate realiza o paletă variată de aplicaţii, de la personalizarea calculatorului, la repararea caroseriei maşinii, bijuterii, decorarea de lumânări, rame foto, pahare sau oglinzi. Imaginaţia este chiar singura limită. Începând cu acest număr, Domus UTIL vă va prezenta, la rândul său, la fiecare apariţie, 15 aplicaţii posibile şi deosebit de spectaculoase.

Clienţii Praktiker care cumpără orice unealtă Dremel în luna septembrie mai au parte de o altă surpriză de la Bosch, primind cadou o pereche de ochelari de soare cu protecţie Uvex, iar dacă achiziţionează o unealtă Dremel în timpul demonstraţiilor, primesc pe loc un joc Lego 3 în 1 cadou. Mai multe detalii pe: www.dremel.ro 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă