14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialProcuratura din Manhattan va renunţa la acuzaţiile împotriva lui Dominique Strauss-Kahn -...

Procuratura din Manhattan va renunţa la acuzaţiile împotriva lui Dominique Strauss-Kahn – presă

Procuratura din Manhattan va cere marţi retragerea tuturor acuzaţiilor formulate împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, au declarat surse judiciare, potrivit Mediafax.

Acuzarea urmează să depună o moţiune în care va recunoaşte că acuzaţiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială, din cauza problemelor de credibilitate ale reclamantei.

Surse din cadrul procuraturii au afirmat că este posibil ca moţiunea să includă şi detalii care nu au fost încă dezvăluite în legătură cu camerista care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală.

Potrivit New York Post, magistraţii aprobă în general acest tip de moţiune pe loc, ceea ce înseamnă că fostul director FMI ar putea pleca spre Franţa în scurt timp.

Biroul procurorului din Manhattan a convocat-o pe Nafissatou Diallo pentru luni la prânz, cu o zi înaintea următoarei audieri a lui Dominique Strauss-Kahn. Avocatul ei, Kenneth Thompson, a declarat sâmbătă că este convins că nu poate explica această convocare decât prin faptul că procuratura va renunţa complet la acuzaţii sau va retrage o parte dintre acestea.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Linia STB 311 va avea traseul prelungit

Începând de mâine, linia 311 va funcționa pe un traseu prelungit până la Sala Palatului, anunță Societatea de Transport București (STB). “În vederea optimizării serviciului...
Ultima oră
Pe aceeași temă