31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialÎncă o femeie a fost înjunghiată cu un cuţit la Timişoara

Încă o femeie a fost înjunghiată cu un cuţit la Timişoara

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, marţi după-amiază, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit, fiind al doilea incident de acest fel petrecut în cursul acestei zile, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că o femeie de 45 de ani a fost înjunghiată de un bărbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care aceasta locuieşte.

Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

Mezdrea a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul şi încearcă să îl găsească pe făptaş care a fugit.

O altă tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în zona abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Incidentul s-a petrecut, marţi la prânz, în zona UMT din Timişoara, în apropierea Pădurii Verzi.

Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spuneau că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul şi încearcă să îl găsească pe agresor.

Cele mai citite

Primarul democrat din New York, Eric Adams, a fost acuzat de corupție

Primarul din New York, Eric Adams, implicat într-o serie de scandaluri, a fost acuzat joi de fraudă electronică, solicitarea de donații ilegale din partea...

Asigurătorii din România au plătit despăgubiri de aproape 160 de milioane de lei turiștilor în ultimii cinci ani

Companiile de asigurări membre ale UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România) au achitat despăgubiri de aproximativ 160 de milioane...

Verdict dur pentru Rodri! Cât va lipsi mijlocașul lui City

Pep Guardiola a confirmat absența lui Rodri pentru tot restul sezonului, după o accidentare gravă suferită în derby-ul cu Arsenal. Rodri, mijlocașul central al echipei...
Ultima oră
Pe aceeași temă