12.5 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialAcademia Hagi se luptă cu Inter şi Real

Academia Hagi se luptă cu Inter şi Real

 

Cel mai prestigios turneu de fotbal rezervat juniorilor desfăşurat în România, Talent Cup, va avea loc săptămâna viitoare, la Constanţa.

Constănţeanul Gheor-ghe Hagi îşi arată calităţile excelente avute pe gazon şi din biroul Academiei de Fotbal pe care o conduce.

„Regele” oferă copiilor legitimaţi la şcoala sa posibilitatea de a evolua în compania unora dintre cele mai bune echipe ale Europei şi nu numai.

Astfel, unul dintre cele mai importante turnee rezervate juniorilor, organizate în România, din punctul de vedere al numelor participantelor, va avea loc în perioada 16-18 august, pe Stadionul Farul.

Întrecerea, aflată la a doua ediţie, adună la start patru formaţii.

Gazdele de la Academia Hagi îi vor avea oaspeţi pe Internazionale Milano, Real Madrid şi formaţia japoneză Kashima Antlers, care vine la Constanţa cu formaţia U17.

Prima ediţie a fost câştigată de Real Madrid, care s-a impus atunci în toate meciurile disputate, contra celor de la FC Barcelona, Galatasaray şi Academia Hagi. Accesul spectatorilor se va face pe bază de bilete şi abonamente.

Biletele costă 10 lei, iar abonamentele 20 lei.

Echipa câştigătoare va intra în posesia trofeului „Talent Cup”, iar jucătorii remarcaţi vor fi premiaţi cu trofee pentru „cel mai bun portar”, „cel mai bun fundaş”, „golgheter” şi „cel mai bun jucător”.

Organizator atât al Talent Cup, cât şi a Cupei Statelor Estului, un alt turneu de rezervat juniorulor sub 15 ani, Gheorghe Hagi a declarat: „Jucătorii îşi pot demonstra valoarea doar prin jocuri puternice. Aceste turnee sunt un prilej pentru noi pentru a ne verifica potenţialul şi de a păstra contactul cu echipele mari ale lumii. Sunt convins că vom vedea jucători care, în scurt timp, pot face pasul cel mare către echipele de seniori”.

La Talent Cup, Academia va juca primul meci în compania celor de la Inter Milano, iar apoi va întâlni Kashima Antlers şi Real Madrid. 

Opt echipe la Cupa Statelor Estului

Organizată în luna septembrie, a doua ediţie a competiţiei Cupa Statelor Estului adună la start opt formaţii.

Organizatorii au deja confirmarea participării a şapte echipe, ultima urmând a fi stabilită în cel mai scurt timp. Întrecerea ce va avea loc pe stadionul Farul şi la baza Academiei „Hagi” adună la start următoarele echipe: Partizan Blgrad, Dinamo Kiev, Dinamo Moscova, Academia „Ferenc Puskas” Budapesta, Levski Sofia, Naţionala U15 a României, campioana en-titre, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...
Ultima oră
Pe aceeași temă