12.5 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialFC Farul a învins CS Eforie

FC Farul a învins CS Eforie

În partida amicală disputată pe terenul „Voinţa”, marinarii s-au impus cu scorul de 3-1 în faţa echipei din eşalonul al treilea.

 

Continuă seria partidelor amicale pe care FC Farul Constanţa le joacă în pregătirea noului sezon competiţional. Echipa antrenată de Marian Pană a disputat un astfel de joc sâmbătă, în compania echipei de Liga a III-a CS Eforie. Partida s-a disputat pe terenul „Voinţa” din Complexul Sportiv „Badea Cârţan” şi s-a încheiat cu victoria marinarilor cu scorul de 3-1. Scorul a fost deschis de echipa din sudul litoralului, prin Tudorel Fugaru, care a transformat o lovitură de la 11 metri dictată de centralul Dan Burcă. Farul a restabilit egalitatea în minutul imediat următor, prin Paraschiv. Acelaşi jucător a adus gruparea alb-albastră în avantaj în minutul 84, pentru ca două minute mai târziu să realizeze tripla şi să stabilească astfel scorul final, 3-1 pentru marinari.

Dacă la mijlocul săptămânii trecute Marian Pană se declara mulţumit după egalul, 2-2, cu Săgeata Năvodari, după victoria cu CS Eforie tehnicianul marinarilor s-a arătat nemulţumit. „În ansamblul partidei, nu mă pot declara mulţumit de joc. Am greşit foarte mult individual şi, în loc să ne facem jocul nostru, am evoluat în funcţie de adversar, care a fost foarte ambiţios. Plusul de experienţă şi capacitatea fizică superioară au făcut diferenţa doar pe final de joc. Este totuşi un meci de pregătire şi rolul acestor partide este să observăm aceste lacune şi să încercăm să le rezolvăm cât mai repede cu putinţă”, a declarat tehnicianul Farului.

De partea cealaltă, Gabriel Şimu, tehnicianul celor din Eforie, a spus: „Noi suntem mai în urmă cu pregătirea, însă am jucat destul de bine cu Farul. A fost un test util pentru noi, deoarece ne-am verificat într-un meci în care am avut un adversar superior”. Farul va juca săptămâna viitoare alte două jocuri amicale, cu Eolica Baia şi Slobozia, în timp ce Eforie va evolua, marţi, în Cupa României cu Dunărea Călăraşi, iar la finalul săptămânii va disputa un nou meci amical. 

Doi stranieri, în probe la Farul

Cum piaţa românească a fost exploatată suficient, -marinarii îşi îndreaptă atenţia şi peste hotare. La meciul cu Eforie, -Marian Pană i-a avut sub -comandă pe Onyega şi -Nakamura, doi jucători care nu au dezamăgit. „ Onyega este născut în 1992, este un mijlocaş dreapta care a ieşit în evidenţă, dar rămâne de văzut dacă îl putem transfera. -Despre Nakamura nu pot spune -decât că este un jucător foarte -puternic, este puţin nepregătit, dar în mare este un jucător bun”, a declarat Marian Pană.

3 goluri a marcat Paraschiv în victoria Farului, 3-1, cu CS Eforie.

Cele mai citite

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Armata libaneză își repoziționează trupele în sudul țării

Armata libaneză îşi repoziţionează trupele în sudul ţării, a declarat pentru AFP un responsabil militar libanez, într-un moment în care Israelul a stabilit o...

Marcel Ciolacu: Din ianuarie, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că anunțul oficial va veni în jurul datei de 15 octombrie. Ciolacu a declarat că Statele Unite sunt partenerul strategic...
Ultima oră
Pe aceeași temă