14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalTrupa Bosquito s-a relansat în garajul Europa FM

Trupa Bosquito s-a relansat în garajul Europa FM

Garajul Europa FM a fost luat cu asalt aseară de fanii Bosquito veniţi în număr foarte mare să-i vadă pe băieţi  într-un concert ca la începuturi.

Radu Almăşan, solistul trupei a povestit despre plecarea lui în Statele Unite, despre ce l-a determinat să se întoarcă în Bosquito şi despre succesul pe care îl are acasă deşi a lipsit de pe piaţa muzicală românească mai bine de 5 ani:”Important nu este de cât timp n-am mai fost pe piaţa muzicală românească, cred că cel mai important este faptul că am reuşit să scoatem atât de multe piese bune în doar 4 ani.

La fel cum s-a întâmplat cu Inna sau Holograf, trupa Bosquito a ales să-şi lanseze noul single în Garajul Europa FM. Piesa Când îngerii pleacă s-a auzit în premieră şi a generat sute de mesaje de la ascutătorii Europa FM aflaţi pe frecvenţe.

După spectacolul oferit de Bosquito, Garajul Europa FM se pregăteşte pentru un nou concert. Pe 17 august, trupa Vunk va concerta ca la începuturi pentru milioane de români.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă