20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalAmy Winehouse, înmormântată marţi

Amy Winehouse, înmormântată marţi

Funeraliile cântăreţei britanice Amy Winehouse, descoperită decedată, sâmbătă, în apartamentul ei din Londra, vor avea loc marţi şi vor fi rezervate familiei şi prietenilor apropiaţi ai artistei, a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al familiei, informează AFP, potrivit Mediafax.

Trupul a fost restituit familiei, luni, după efectuarea unei examinări medico-legale care a avut drept scop stabilirea de o manieră formală a cauzelor decesului. Potrivit tradiţiei evreieşti, artista trebuie să fie înmormântată cât mai repede posibil.

„Funeraliile vor avea loc marţi şi vor fi rezervate familiei şi prietenilor apropiaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Winehouse.

El nu a precizat locul şi nici ora la care va avea loc ceremonia. Domiciliul familiei Winehouse se află în Southgate, un cartier din nordul Londrei.

Mitch şi Janis Winehouse, părinţii cântăreţei, au participat, luni, la procedura formală de identificare a cadavrului. Apoi, ei au mers la domiciliul artistei din Camden Square, din nordul Londrei, unde au văzut manifestările de afecţiune ale fanilor – buchete de flori, fotografii, mesaje şi lumânări, dar şi sticle cu alcool şi pachete cu ţigarete – lăsate pe trotuar, ca un omagiu adus cântăreţei, decedată la vârsta de 27 de ani.

Luni după-amiază, autopsia a fost finalizată, fără a fi însă stabilită cauza decesului, potrivit bbc.co.uk. O anchetă judiciară a fost deschisă la St. Pancras Coroner’s Court din Londra (tribunal specializat în cazurile de deces violent sau neaşteptat, n.r.), însă următorul termen a fost stabilit pe 26 octombrie.

Potrivit poliţiei din Marea Britanie, moartea cântăreţei este cercetată ca „inexplicabilă”, dar nu „suspicioasă”.

În urma autopsiei, vor mai fi efectuate teste toxicologice, ale căror rezultate vor fi anunţate într-un interval de două până la patru săptămâni.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...
Ultima oră
Pe aceeași temă