13 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialUPDATE. 111 oameni daţi dispăruţi, după ce un vas de croazieră s-a...

UPDATE. 111 oameni daţi dispăruţi, după ce un vas de croazieră s-a scufundat în Volga

Update 2: Nava de croazieră avea la bord 188 persoane, din care 111 sunt date dispărute, iar una este moartă, potrivit unui nou bilanţ oficial al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Update 1: Poliţia din districtul federal Volga a deschis  o anchetă penală în urma scufundării vasului,  în urma căruia o persoană a murit şi aproape 100 sunt date dispărute, informează RIA Novosti, potrivit NewsIn.

Ancheta a fost deschisă pentru suspiciunea de încălcare a regulilor de siguranţă. Kremlinul a anunţat că preşedintele Medvedev a ordonat şefului Comitetului pentru Investigaţii să desemneze o echipă de anchetatori, care să stabilească  din ce cauză s-a produs tragedia şi ca să-i găsească pe responsabilii pentru accident.  

 

Cel puţin o persoană a murit şi 94 sunt date dispărute, după ce un vas de croazieră ce naviga pe Volga s-a scufundat astăzi în Republica Tatarstan, a anunţat centrul regional pentru situaţii de urgenţă, transmite agenţia RIA Novosti, potrivit NewsIn.

„78 de persoane au fost salvate de vasul Arabella, care trecea prin apropiere. O femeie a murit„, a anunţat centrul pentru situaţii de urgenţă.

Vasul de croazieră Bulgaria s-a scufundat astăzi, la ora 13.58, ora Moscovei, în apropiere de satul Siukeievo din districtul Kanko-Ustinovski. Deocamdată, cauzele incidentului nu sunt cunoscute.

Un elicopter şi două bărci de salvare acţionează în prezent la locul accidentului.

Potrivit unor informaţii actualizate, pe vas se aflau 135 de pasageri şi 22 de membri ai echipajului.

 

Vom reveni cu informaţii.

Cele mai citite

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...

Armata libaneză își repoziționează trupele în sudul țării

Armata libaneză îşi repoziţionează trupele în sudul ţării, a declarat pentru AFP un responsabil militar libanez, într-un moment în care Israelul a stabilit o...
Ultima oră
Pe aceeași temă