16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecial"Pentru fiecare copil, Klaus dădea 1.000 de euro"

„Pentru fiecare copil, Klaus dădea 1.000 de euro”

Reţeaua de prostituţie masculină, în care mai apare şi numele directorului OTV, Doru Iuga, rezervă şi alte surprize: fostul şef al PRM Giurgiu îşi satisfăcea înclinaţiile homosexuale cu prostituaţi pe care îi aducea acasă şi îi plătea cu vin, ţuică sau ţigări, iar un fotbalist de Liga a II-a se prostitua în timpul unor orgii organizate de reţea.

 
Reţeaua de prostituţie masculină cu minori în care este implicat şi directorul OTV, Doru Iuga, avea numeroşi clienţi, inclusiv pedofili, după cum reiese din datele strânse de procurori în ultimele zile. La sfârşitul săptămânii trecute au ajuns după în gratii în afara lui Iuga, Viorel Manola-che – „Aviatoarea”, afaceristul german Klaus Zander, Adrian Dobre – „Tomberonista” sau „Haiduca”, Andrei Staicovici – „Adi BMW”, Romeo Haciadurian. Un mandat de arestare în lipsă a fost emis şi pentru proxenetul Costel Ţurcan – „Scooby”.

În vizorul procurorilor sunt şi asociatul lui Klaus Zander, afaceristul clujean Claudiu Marius Aldea, dar şi Ovidiu Ştefan Nastai, personaj care a fost investigat de poliţiştii din Mara-mureş,  „fiind suspectat că, prin folosirea mincinoasă a calităţii de preot, a ademenit tineri de sex bărbătesc din municipiul Baia Mare, cu care a întreţinut relaţii homosexuale în schimbul unor sume de bani”. Pe de altă parte, mărturiile culese de procurori arată că proxeneţii „Adi BMW” şi „Scooby” aduceau şi copii la vila din Sna-gov a omului de afaceri german, Klaus Zander. Pedofilul achita 50 de euro minorului şi până la 1.000 de euro proxenetului. Iată ce a declarat unul dintre minori  la poliţie: „Adi BMW” şi „Scooby” s-au ocupat şi de noi de câteva ori, respectiv „Scooby” ne-a „agăţat”, apoi „Adi BMW” ne-a dus cu maşina în ora-şul Snagov, la un pedofil pe nume Klaus.

Klaus este foarte bogat, are o vilă în Snagov, vorbeşte bine germana, engleza, franceza şi destul de bine şi româna. Are trei autoturisme, un Audi A 5, un Jeep şi o Skoda Octavia. La Klaus la Snagov am fost de 4 ori, în luna aprilie 2005, de fiecare dată împreună cu fratele meu Cătălin. Klaus ne-a făcut sex oral, apoi ne-a pus să îl sodomizăm, iar în acest timp el se masturba. A încercat de fiecare dată să ne sodomizeze şi el, dar l-am refuzat, spunându-i că suntem activi. Ne dădea de fiecare dată câte 50 de euro, ţigări şi băutură şi încerca să ne îmbete, dar nu a reuşit. Pentru fiecare copil adus, Klaus îi dădea lui „Adi BMW” câte 1.000 de euro.

Fotbalistul, la orgii homosexuale

În afara celor ajunşi după gratii, procurorii bucureşteni mai au în vizor cel puţin zece persoane. A fost identificat un afacerist, Sorin Mureşanu zis şi „Frizeriţa”, despre care „s-a stabilit că acesta întreţine acte sexuale de orice natură cu persoane de acelaşi sex, plătind pentru aceste servicii diverse sume de bani”. Un alt nume vehiculat a fost cel al fotbalistului Doru Bratu, jucător al echipei Rapid Bucureşti, împrumutat la Juventus Bucureşti, în Liga a II-a. Deşi a fost audiat de procurori, Bratu a negat prin declaraţiile sale făcute în presa sportivă orice legătură cu reţeaua.

În referatul prin care procurorii au cerut arestarea lui Doru Iuga & Co, anchetatorii îi atribuie altă „calitate” lui Bratu, spunând practic despre acesta că s‑ar fi prostituat la mai multe petreceri ţinute în vila lui Klaus Zander, din Snagov.

Un alt nume adus în discuţie de procurori este cel al fostului şef al PRM Giurgiu, Petre Mimiş, despre care anchetatorii spun că aducea acasă prostituaţi pe care îi plătea adesea nu doar în bani, ci şi în vin, ţuică sau ţigări.

Cele mai citite

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...

Adrian Petre s-a râzgandit! Fostul atacant al naționalei de tineret nu se mai retrage

După ce a semnat cu Concordia Chiajna în această vară, Adrian Petre și-a reziliat contractul, dar conducerea clubului l-a convins să revină asupra deciziei. Adrian...

Drăgușin, criticat după meciul din Carabao Cup! Tottenham a învins dramatic pe Coventry

Deși Tottenham a reușit să întoarcă scorul și să se califice în optimile Carabao Cup, prestația fundașului Radu Drăgușin a fost criticată dur de...
Ultima oră
Pe aceeași temă