22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalDJ Optick invitat să mixeze în Italia

DJ Optick invitat să mixeze în Italia

La începutul acestui an, atunci când lumea clubbingului autohton şi-a desemnat favoriţii în cadrul celei mai importante gale din industria muzicii electronice, Dj Optick, votat cel mai bun Dj român, a promis ca va continua să se ridice la nivelul aşteptărilor publicului: „Pregătiţi-vă pentru un 2011 de excepţie, cu show-uri radio originale şi performanţe live memorabile!”

Şi, iată, că s-a ţinut de promisiune. Recent întors de pe continentul american, unde a participat, în calitate de invitat special, la o serie de petreceri, DJ Optick aduce cu el entuziasmul şi energia unui „weekend de vis”.  

„Aveam emoţii în aşteptarea unui weekend care avea să-mi testeze limitele rezistenţei. Deşi zborul până acolo durează 16 ore, pot să spun că nici nu le-am simţit. La puţin timp după ce am aterizat în Montreal, mă aflam deja în clubul Velvet pentru a-mi instala echipamentul pentru petrecerea la care eram invitat să mixez. Noaptea, am avut plăcuta surpriză să întâlnesc un public numeros şi variat, venit din toate colţurile lumii şi pentru campionatul de Formula 1, în care s-au făcut remarcaţi şi foarte mulţi români. Asta m-a făcut să mă simt deja ca la mine acasă, mai ales că este a patra oară când sunt invitat pe scena cluburilor din Montreal.”

„ Cea mai mare surpriză, însă, a fost prezenţa faimoşilor actori Zoe Saldana (Avatar) şi Bradley Cooper (Hangover 2), actor pe care, de-altfel, am şi avut onoarea să îl cunosc şi despre care nu pot să spun decât că este unul dintre cei mai energici oameni pe care i-am cunoscut până acum” a declarat artistul.

Aşa cum ne-am obişnuit, numele DJ Optick va fi prezent toată vara, pe scena multor cluburi de la noi şi, pentru că a reuşit de fiecare dată să impresioneze, îî vom auzi numele rostit şi în străinătate, în luna ce urmează, pentru că artistul se pregăteşte de alte două weekenduri frenetice. Pe data de 9 iulie, DJ Optick va mixa în clubul Chez Nous din Torino iar sâmbătă, 16 iulie, clubul Kumuku din Roma va vibra pe ritmurile electro ale aceluiaşi DJ.  

Sfărşitul lunii iulie îl întâmpină pe cel mai bun DJ român pe scena celui mai mare eveniment dance din România – Liberty Parade 2011. Pe data de 30 iulie, plaja dintre Venus şi Saturn va deveni neîncăpătoare iar prezenţa lui DJ Optick este, şi în acest an, una dintre cele mai aşteptate în lineup-ul celor mai importanţi Dji care vor mixa pe scena Liberty Parade.

Cele mai citite

U Cluj și-a adus golgheter! Cel mai bun marcator din Armenia a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj a oficializat transferul atacantului armean Artur Miranyan, golgeterul campionatului Armeniei, care vine liber de contract la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Golgeterul Armeniei,...

Mircea Lucescu a anunțat lotul preliminar pentru meciurile cu Cipru și Kosovo!

Selecționerul Mircea Lucescu a publicat lista preliminară de jucători care ar putea fi convocați pentru meciurile cu Cipru și Lituania din Liga Națiunilor, iar...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...
Ultima oră
Pe aceeași temă