22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalUDO - Participă la Meet & Greet cu membrii formaţiei

UDO – Participă la Meet & Greet cu membrii formaţiei

U.D.O., formaţia germană condusă de Udo Dirkschneider (fosta voce a formaţiei Accept), va susţine primul concert la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat „Rev Raptor”, lansat pe 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock va avea loc în data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucureşti.
 
   Amănunte pe pagina oficială a evenimentului: www.promusicprod.ro/udo
 
   Participă la meet & greet cu formaţia U.D.O.
   Poţi fi una din cele 10 persoane care participă la un meet & greet cu formaţia UDO dacă:
 – cumperi ACUM un bilet din oferta promoţională pentru concert.
 – trimiţi codul de bare de pe bilet împreună cu numele tău la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet – UDO).
 
   Oferta este valabilă pentru primele 100 de bilete. Reamintim că numărul biletelor este limitat la 600 de bucăţi, iar acestea se pot achiziţiona din reţeaua Eventim la următoarele preţuri:
   65 lei pentru primele 150 bucăţi (Primele 100 de bilete participă la o extragere pentru 10 pass-uri VIP – meet and greet + etc)
   75 lei pentru următoarele bilete, până la data de 16 noiembrie 2011
   87 lei pentru bileţele achiziţionate în ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achiziţionează DOAR la intrarea în locaţia evenimentului, în limita biletelor disponibile. 

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Lui Nicușor Dan „i se rupe-n cot”… haina, de la cât semnează

Primarul general al Capitalei a mărturisit că a rupt 6 sacouri de la câte documente semnează Funcția de primar general îl pune la cheltuieli neprevăzute...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...
Ultima oră
Pe aceeași temă