7.8 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăSpecialHagi şi Popescu, în formă la meciul de gală din Austria

Hagi şi Popescu, în formă la meciul de gală din Austria

Gheorghe Hagi şi Gică Popescu au făcut parte din echipa stelelor lui Figo în meciul amical împotriva echipei Austria Viena. Vedetele au fost totuşi învinse cu 7 la 4 de austrieci.

Hagi a făcut câteva driblinguri printre jucători şi a avut o încercare de a înscrie.

Gică Popescu a fost unul dintre cei mai în formă fundaşi. Fostul fotbalist român a dat pase precise şi a făcut câteva deposedări ca la carte.

Meciul a marcat 100 de ani de la înfiinţarea clubului austriac şi a reunit pe teren mai multe vedete de talie internaţională.

Din această echipă au făcut parte şapte portughezi în frunte cu Luis Figo (Vitor Baia, Ricardo, Fernando Couto, Luis Boa Morte, Pauleta) şi şase brazilieni: Ronaldo, Cafu, Serginho, Giovane Elber, Claudio Taffarel, Roque Junior.

Alte vedete din echipa lui Figo au fost Dejan Stankovic (SRB), Yaya Toure (CDI), Pierre van Hooijdonk (NED), Santiago Solari (ARG), Vladimir Smicer (CZE),Olivier Dacourt (FRA), Dimas (POR), Ivan Helguera (ESP), Lucas Radebe (RSA), Ronald De Boer (NED), Patrick Vieira (FRA).

În echipa lui Figo a mai jucat şi cântăreţul Craig David.

Antrenorul echipei de stele a fost portughezul Carlos Queiroz.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Fete de 14 și 15 ani, agresate sexual de un bărbat de 68 de ani

Două minore de 14 și 15 ani au fost agresate sexual de către un bărbat de 68 de ani. Incidentul a avut loc în...

Retailerul de lux Harrolds intră în faliment cu datorii de milioane de dolari, inclusiv către Victoria Beckham și Tom Ford

Retailerul australian de modă de lux Harrolds a intrat în faliment după 39 de ani de activitate, având datorii de peste 16 milioane de...

Maria Zaharova critică alegerile prezidențiale și referendumul constituțional din Republica Moldova

Într-o declarație transmisă de Ambasada Rusiei la București, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova, a comentat rezultatele primului...
Ultima oră
Pe aceeași temă