22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalVezi regulile de acces de la concertul Sting din Bucureşti

Vezi regulile de acces de la concertul Sting din Bucureşti

Pregătirile pentru cel mai aşteptat concert al începutului de vară au intrat în linie dreaptă, astfel că începând cu data de 3 iunie, Piaţa Constituţiei va fi închisă în vederea amenajării zonei ce va găzdui unul dintre cele mai grandiose spectacole ale momentului: un concert de greatest hits interpretate alături de live band şi orchestră simfonică. Show-ul lui Sting este primul pe care artistul îl susţine în cadrul turneului european „Symphonicity”, fiind totodată cea de-a treia vizită a artistului în România.
 
 Concertul pe care Sting îl va susţine pe 6 iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi unul cu „greutate”, întreaga scenă, adusă direct din Olanda special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni. O orchestră impresionantă alcătuită din 50 de instrumentişti dirijaţi de celebra Sarah Hicks îl va acompania pe Sting în cadrul unei călătorii impresionante printre cele mai cunoscute piese din cariera solo dar şi din perioada petrecută alături de trupa The Police, pe scenă fiindu-i alături şi Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass). În zona de backstage vor fi amenajate nu mai puţin de 8 cabine, decorate simplu dar elegant, de unde nu vor lipsi florile…în ghiveci! În culise va fi pusă la dispoziţia artistului şi o bucătărie complet utilată, Sting fiind însoţit la Bucureşti de bucătarul personal. 
 
 Pentru pregătirile concertului de luni, Piaţa Constituţiei va fi închisă începând de astăzi, 3 iunie, în perioada 3-7 iunie în zonă aplicându-se şi o serie de restricţii de circulaţie după cum urmează: 
 
 – Între 3-7 iunie, orele 07.00- 23.00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda I în alvelolele de lângă Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii;
 
 – Începând cu data de 6 iunie, ora 13.00 şi până pe 7 iunie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei. 
 
 Pe 6 iunie, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 18.00, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Casele de bilete vor fi deschise începând cu ora 10. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii. 

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând a primi o brăţară specifică pentru zona în care biletul oferă acces, respectiv prima categorie de preţ – 395 lei, cea de a doua categorie – 295 lei, cea de-a treia categorie – 195 lei şi în cele din urmă Gazon – 135 lei. Atât biletul cât şi brăţara vor trebui păstrate pe toata duratăa concertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în zona de concert. Posesorii de bilete în Gazon nu vor primi brăţara decât la ieşirea din zona de concert, şi doar dacă doresc să reintre în spaţiul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugaţi să nu deterioreze sau să-şi scoată brăţara, şi să păstreze asupra lor biletul.  
 
 Ca urmare a indisponibilităţii parcării din zona Pieţei Constituţiei, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeraţiilor la intrarea în zona de concert, este recomandată folosirea ambelor căi de acces, începând chiar cu ora 18:00 (pentru mai multe detalii legate de accesul în fiecare zonă a spaţiului de concert, consultaţi schiţa ataşată). Celor care deţin bilet în sectoarele A, C, E, G, H (prima categorie de preţ), K, L, M, N (cea de a doua categorie de preţ) sau S, T, U, V (a treia categorie de preţ) le este recomandat să folosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc în sectoarele B, D, F, I, J din prima categorie, O, P, Q, R din cea de a două categorie şi, respectiv, W, X, Y, Z le este recomandat să folosească intrarea dinspre Bd. Naţiunile Unite.
 
 În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.     
 
 
  

Cele mai citite

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă