22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalMonica Anghel şi-a sărbătorit ziua de naştere în Garajul Europa FM

Monica Anghel şi-a sărbătorit ziua de naştere în Garajul Europa FM

Miercuri seară, Monica Anghel şi-a sărbătorit ziua de naştere în Garajul Europa FM unde a susţinut un concert live ce a durat mai bine de o oră. Prietenii artistei, rudele şi colegii de la radio au venit să îi ureze la mulţi şi să o vadă cântând.

Printre invitati s-au numărat: Ionel Tudor şi orchestra, alături de care Monica a cântat piese din repertoriul personal şi câteva cover-uri, Andreea Andrei, Cristiana Copos, Jojo, Toni Grecu, Dragoş Stoica şi Camelia Şucu.

Surpriza serii a fost fratele artistei, Alexandru care a cântat pentru sora lui două piese: „Niciodată” şi „Born to be wild”. În timpul cântării Alexandru s-a dezlănţuit, a cântat în genunchi, a dansat cu stativul microfonului şi a demonstrat faptul că este foarte talentat. La finalul cântării Alexandru a povestit celor prezenţi şi milioanelor de ascultători Europa FM aflaţi pe frecvenţe despre ce înseamnă sora lui pentru el şi despre cum s-a apucat de cântat:

Monica este sufletul meu, e sora mea şi o iubesc fantastic, este dragostea mea. A avut foarte multă grijă de mine de mic copil. Eu m-am apucat acum un an jumătate de muzică, îmi era foarte teamă să cânt, dar într-o seară la o petrecere am băut ceva mai mult şi am început să cânt. A două zi am ascultat înregistrarea şi am chemat-o pe soră-mea să-şi spună părerea. Recunosc faptul că am avut emoţii.”

După show-ul oferit de Monica Anghel şi Ionel Tudor Orchestra, Garajul Europa FM se pregăteşte pentru un nou concert. Pe 15 iunie, artista care a cucerit topurile din întreaga lume, INNA va concerta în celebrul Garaj Europa FM.

Cele mai citite

Sophia Loren, actrița considerată o legendă a cinematografiei mondiale, împlinește 90 de ani

Actrița legendară Sophia Loren va celebra vineri seară, la Roma, împlinirea vârstei de 90 de ani, într-o petrecere privată organizată într-un hotel de lux...

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă