22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialBirourile celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi au fost sigilate de...

Birourile celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi au fost sigilate de poliţişti

Birourile celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi au fost sigilate, miercuri seară, de poliţişti, care au luat cele două camere de luat vederi găsite în pereţii încăperilor respective, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX vicepreşedintele instituţiei ieşene Victor Chirilă.

„Atât biroul meu, cât şi biroul celuilalt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constantin Adăscăliţei au fost sigilate de echipa de poliţişti care a venit la CJ în această după-amiază (miercuri după-amiază – n.r.). Poliţiştii au preluat camerele de luat vederi, pe care le-au pus în nişte plicuri, şi au luat probe din ipsosul găsit la faţa locului. A fost încheiat un proces-verbal de constatare, pe care l-am semnat împreună cu avocaţii noştri”, a afirmat vicepreşedintele CJ Iaşi Victor Chirilă.

El a precizat că ancheta la faţa locului va continua în cursul zilei de joi.

Pe de altă parte, Victor Chirilă a afirmat că, cel mai probabil, camerele de luat vederi au fost montate în ultimele zece zile, pe parcursul nopţii, însă, în opinia sa, operaţiunea a fost făcută de un amator.

„Toţi mi-au pus întrebarea cum de m-am dus direct în zona din birou unde au fost montate camerele. Operaţiunea a fost făcută de un amator. Cel care le-a pus acolo n-a avut îndemânare. Nu se potrivea culoarea varului de pe perete, iar în plus erau şi urme de var pe jos”, a spus Victor Chirilă.

El a afirmat că joi dimineaţă se va prezenta, alături de celălalt vicepreşedinte al CJ, la sediul DNA Iaşi, unde a fost chemat.

„Iniţial, m-au chemat azi (miercuri – n.r.), dar le-am spus că sunt cu ziariştii în birou şi am reprogramat pentru mâine dimineaţă (joi dimineaţă – n.r.). Vom merge cu avocaţii, însă nu ştim despre ce este vorba”, a afirmat Chirilă.

Şeful CJ Iaşi Constantin Simirad nu s-a aflat miercuri în instituţie, fiind plecat din localitate, însă a precizat că se va interesa de acest caz în cursul zilei de joi.

„Poate că şi în biroul meu găsesc un astfel de dispozitiv”, a spus Simirad.

Cele mai citite

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...

Surpriza din tribune la Monaco – Barcelona. Michael Jordan, prezent la meci

Michael Jordan, legenda baschetului și considerat cel mai bun jucător din toate timpurile, a fost prezent pe Stade Louis II la meciul dintre AS...

U Cluj și-a adus golgheter! Cel mai bun marcator din Armenia a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj a oficializat transferul atacantului armean Artur Miranyan, golgeterul campionatului Armeniei, care vine liber de contract la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Golgeterul Armeniei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă