17.9 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialDouă milioane de dolari - cauţiunea lui Strauss-Kahnn

Două milioane de dolari – cauţiunea lui Strauss-Kahnn

Procurorii americani propun o cauţiune de până la două milioane de dolari pentru eliberarea lui Dominique Strauss-Kahn şi purtarea de către acesta a unei brăţări electronice de localizare, pentru a nu putea fugi din Statele Unite, infomează New York Post în ediţia online.

Paşaportul lui Strauss-Kahn deja a fost confiscat.

„Preocuparea procurorilor este că nu există un acord de extrădare cu Franţa, iar acest tip ar putea fi un nou Polanski”, afirmă o sursă judiciară new-yorkeză referindu-se la regizorul Roman Polanski.

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost arestat sâmbătă la New York, fiind acuzat de agresiune sexuală, tentativă de viol şi sechestrare de persoană, după ce o cameristă l-a denunţat.

Strauss-Kahn a fost adus la tribunalul din Manhattan luni la ora 10.50 (17.50, ora României), unde i se vor aduce la cunoştinţă acuzaţiile.

Potrivit New York Post, camerista care l-a denunţat pe directorul FMI este o imigrantă de origine afro-americană în vârstă de 32 de ani, care locuieşte în Bronx, este căsătorită şi are o fată de 16 ani.

Este o persoană bună la suflet, foarte drăguţă şi prietenoasă. Este în stare de şoc”, a declarat o colegă de-a acesteia.

Cele mai citite

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Cultură de canabis descoperită într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica

Procurorii DIICOT au descoperit două culturi de canabis în județul Neamț, una amplasată într-o comună și cealaltă într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica....
Ultima oră
Pe aceeași temă