16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSportTraian Băsescu a ajuns la Convenţia PDL

Traian Băsescu a ajuns la Convenţia PDL

Preşedintele Traian Băsescu participă la Congresul Naţional PDL. În jurul orei 11, preşedintele a ajuns la Palatul Parlamentului, informează Realitatea TV.

Întrebat de jurnalişti cum va fi ziua de sâmbătă, Băsescu a răspuns: „Cu soare”. Preşedintele a mai spus că nu are emoţii.

Traian Băsescu declara, la începutul acestei săptămâni, într-un interviu la postul public de televiziune, că va participa la Congresul PDL dacă va fi invitat.

Traian Băsescu a afirmat de mai multe ori că îl susţine pe Emil Boc pentru şefia PDL pentru că premierul i-a fost „un partener loial”. În schimb, pe Vasile Blaga l-a atacat dur, cu ceva timp în urmă, când spunea că partidul nu are nevoie să fie condus ca o „căprărie”.

Mesajul pe care-l va transmite şeful statului la eveniment ar putea cântări greu în ochii votanţilor, mai ales ai celor nehotărâţi. Asta cu atât mai mult cu cât discuţiile despre oportunitatea înlocuirii premierului cu un tehnocrat – aşa cum îşi doreşte Traian Băsescu – vor fi cel mai probabil reluate imediat după alegerile din PDL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă