15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalDacă nu ai cort la B'ESTFEST poţi închiria unul

Dacă nu ai cort la B’ESTFEST poţi închiria unul

Iubitorii de natură şi experienţe în aer liber au un motiv în plus să vină la B’ESTFEST Summer Camp: ediţia de anul acesta va pune la dispoziţia fanilor festivalului o zonă de camping cu toate dotările necesare, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

 Mai mult decât atât, pentru cei care nu ştiu pe unde şi-au rătăcit cortul sau nu sunt echipaţi „corespunzător”, B’ESTFEST oferă posibilitatea închirierii unor corturi „la cheie”, precum şi achiziţionarea de echipamente de camping, chiar în spaţiul festivalului. B’ESTFEST se va desfăşura în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, pe islazul comunei Tunari lângă lacul Pasărea, şi promite publicului român o experienţă totală de muzică, libertate şi fun!
 
 Începând din acest an B’ESTFEST va dispune de un spaţiu generos de campare, dotat cu toate facilităţile necesare, începând de la toalete şi lavoare, până la duşuri cu apa caldă şi băcanii cu alimente şi diverse alte produse. Accesul în zona de camping şi camparea vor fi permise doar celor ce deţin un voucher de camping.

Preţul unui astfel de voucher este de doar 15 lei şi este valabil pentru tot weekend-ul. Pentru cei care nu au cort dar doresc să se cazeze în zona de camping, B’ESTFEST şi Military Trend pun la dispoziţie posibilitatea achiziţionării şi închirierii de corturi, cu sau fără sac de dormit în funcţie de preferinţe, pentru rezervări fiind necesară înscrierea cu cel puţin două săptămâni înainte de festival, printr-un email trimis la adresa:  camping @ bestfest. ro. Pentru închirierea cortului, preţul începe de la 30 de lei şi creşte în funcţie de numărul de zile şi facilităţile dorite. Mai mult decât atât, primii 20 de înscrişi pentru închirierea unui cort (care au deja achiziţionat un abonament cu voucher camping) pot câştiga încă un abonament pentru un prieten.
 
 De asemenea, în incinta festivalului va exista un spaţiu special amenjat de unde se vor putea achiziţiona atât corturi, cât şi saci de dormit, aparate anti insecte precum şi alte echipamente de camping. Preţul achiziţionări unui cort începe de la 84 de lei, la acesta adaugandu-se şi preţurile dotărilor: sac de dormit, saltea gonflabilă etc. Pentru cei doresc să vină cu rulota la festival, B’ESTFEST pune la dispoziţie un spaţiu separat de parcare, cei interesaţi fiind rugaţi să anunţe din timp organizatorii, printr-un email trimis la aceeaşi adresă: camping @ bestfest.ro.
 
 În cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2011 şi-au anunţat deja prezenţa nume precum Skunk Anansie, Flogging Molly şi Roger Sanchez pe 1 iulie, Mika, Lamb şi Asian Dub Foundation pe 2 iulie, Pendulum, House of Pain şi Hadouken! pe 3 iulie, lista urmând a se completa în zilele următoare.  Biletele pentru festival sunt disponibile la preţurile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile şi 15 lei voucherul de camping. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă