22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportPaleologu: Mă susţin peste 10 filiale

Paleologu: Mă susţin peste 10 filiale

Deputatul Theodor Paleologu, a declarat, joi seară, că are peste zece filiale din ţară ale PDL care îl susţin pentru alegerile interne din 14 mai, adăugând că o parte dintre semnatarii moţiunilor lui Vasile Blaga şi Emil Boc îl vor vota pe el la Convenţia Naţională.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a declarat, joi seară, la Craiova, că este singurul dintre cei trei democrat-liberali care s-au înscris pentru şefia PDL care i-a ascultat pe ceilalţi doi contracandidaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sunt, cred, singurul candidat care i-a ascultat pe ceilalţi doi cu mult interes şi simpatie. Din punctul meu de vedere, oricare dintre cei doi ar câştiga mă declar un sprijinitor şi un om de echipă”, a declarat Paleologu.

Întrebat cum vede viitorul PDL în cazul câştigării alegerilor interne de către Vasile Blaga. Paleologu a spus: „De ce nu mă întrebaţi cum văd viitorul partidului în cazul în care aş câştiga eu? Este mult mai interesant, nu vi se pare? Nu are rost să facem ipoteze cum ar fi dacă ar câştiga unul sau altul. Este mult mai importantă dezbaterea în partid”.

Deputatul PDL a afirmat, totodată, că peste zece filiale ale formaţiunii democrat-liberale îl susţin pe el pentru şefia partidului.

„Pentru domnul Boc au semnat 32 sau 33 de şefi de filială, dar pentru a putea rămâne în cursă ai nevoie de susţinerea a minim zece filiale. Pot să vă anunţ că am susţinerea a peste zece filiale şi probabil chiar mai multe de atât. Este însă o susţinere formală, care îţi permite să rămâi în cursă. De exemplu, filiala Mehedinţi mă susţine în demersul meu. Nu ştiu însă câtă lume mă va vota pe 14 mai”, a mai spus Theodor Paleologu.

El apreciază că anunţul său de a intra în competiţia pentru şefia PDL mai târziu decât ceilalţi doi contracandidaţi ai săi, Vasile Blaga şi Emil Boc, este un „defect”.

„Eu mă adresez bazei partidului. Pe lista mea de susţinători se află viceprimarul de la Iaşi, câţiva primari din Transilvania, consilieri locali, câţiva consilieri generali din Bucureşti. Nu am apucat, spre deosebire de ceilalţi doi candidaţi, să pregătesc timp de luni de zile lista de susţinători. Este un defect, fără îndoială”, a spus Paleologu.

Potrivit sursei citate, mai mulţi semnatari ai moţiunilor depuse de Emil Boc şi Vasile Blaga îl vor vota pe el la alegerile interne din 14 mai.

„Mai sunt unele persoane care au semnat pe celelalte moţiuni, dar probabil că mă vor vota, pentru că sunt oameni care m-au încurajat să fac acest lucru. Sunt deputaţi, sunt senatori care, firesc, au ascultat dorinţa şefilor lor de filială, dar m-aş bucura foarte mult să mă voteze pe 14 mai. Sunt unii pentru care chiar am admiraţie”, a mai spus Theodor Paleologu.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a ajuns la Craiova pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va candida la şefia partidului la Convenţia Naţională din 14 mai.

Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...
Ultima oră
Pe aceeași temă