13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalMadame Hooligan cântă la cel mai excentric festival din SUA

Madame Hooligan cântă la cel mai excentric festival din SUA

Pe lângă rezidenţa de la The Ark în cadrul căreia va concerta şi săptămâna aceasta, pe 6 mai, Madame Hooligan continuă să-şi promoveze muzica şi dincolo de ocean, unde a fost recent confirmată în programul festivalului Burning Man.

Trupa urmează să concerteze în Deşertul Black Rock al Nevadei la renumitul festival, Burning Man, începând cu data de 29 august.
 Evenimentul se desfăşoară în Statele Unite, în perioada 29 august – 5 septembrie 2011, timp de o săptămână propunându-şi să zugrăvească o imagine uşor diferită pentru fiecare dintre cei 50,000 de participanţi. Este un eveniment artistic, un experiment social în anarhie, o petrecere a întregului oraş şi o galerie anuală a artiştilor viitorului din fiecare mediu, creatori din toate domenile şi formele, fiecare membru devenind un jucător şi aducându-şi liber şi deschis propria contribuţie.
 
Una dintre scenele festivalului este dedicată formaţiei Madame Hooligan, trupă putând interpreta la orice oră şi în orice formă pe toată durata festivalului.  Madame Hooligan va avea cel puţin 7 concerte, unul pe zi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă