17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialPregătire pentru event

Pregătire pentru event

Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanţa se pregăteşte pentru turneul final al Cupei României, pe care vrea să-l câştige.

Euforia obţinerii primului titlu din istorie a trecut în tabăra echipei CS Volei 2004 Tomis Constanţa, iar acum gruparea de pe litoral se pregăteşte pentru ultimele jocuri ale sezonului. Fetele antrenate de Darko Zakoc au revenit în sala de antrenament pentru a pregăti turneul final al Cupei României. Acesta va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Chiajna. Alături de echipa de pe litoral, la acest turneu final vor mai participa echipele Ştiinţa Bacău, Dinamo Romprest Bucureşti şi CSM Lugoj. La şedinţa tehnică de vineri se va efectua tragerea la sorţi a semifinalelor, care sunt programate să se dispute sâmbătă, de la orele 11.00 şi 13.00. Învingătoarele din semifinale se vor duela pentru trofeu, duminică, de la ora 17.00.

Optimism în tabăra constănţeană

După cucerirea titlului, echipa de pe litoral nu se gândeşte acum decât la event. „Urmează acum Cupa României şi ne dorim să realizăm eventul. Urmează apoi o pauză, după care ne vom relua pregătirile, iar spre sfârşitul anului va fi şi Liga Campionilor. Până atunci ne aşteaptă multă muncă”, a declarat căpitanul Tomisului, Claudia Gavrilescu. La rândul său, Diana Neaga a declarat că nu contează că turneul final se dispută departe de casă.

„Nu contează că jucăm la Chiaj-na turneul final. Am mai jucat şi cu Dinamo la Bucureşti şi am câştigat, am reuşit o victorie şi la Bacău în finală. Suntem foarte bine pregătite, iar câştigarea campionatului ne întăreşte foarte mult pentru Cupa României”, a spus jucătoarea echipei de pe litoral. CSV 2004 Tomis a cedat finala, anul trecut, când a ajuns în ultimul act alături de Dinamo. Obţinerea titlului în Divizia A1 o face favorită la trofeu, lucru perfect adevărat.

Constănţencele au reuşit în acest sezon să învingă toate formaţiile prezente la acest turneu.

Liga Campionilor, la Constanţa

Prin obţinerea titlului, echipa de pe litoral şi-a câştigat şi dreptul de a evolua în cea mai puternică întrecere continentală rezervată echipelor de club, Liga -Campionilor. „Este o onoare pentru noi că vom reprezenta Constanţa şi România în această competiţie. Sper să facem o figură frumoasă în această -întrecere”, a declarat -preşedintele clubului constănţean, Cristian Zgabercea.

2 meciuri mai are de jucat CS Volei 2004 Tomis în acest sezon, în semifinalele Cupei şi, eventual, în finală.

Cele mai citite

Guvernatorul BNR: În fața inflației, oamenii se așteaptă la salarii mai mari

Mugur Isărescu a vorbit și despre transformări digitale, precizând că nu vede cripto-activele ca bani, nici măcar în sensul cel mai larg posibil al...

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi. Autoritățile au emis două mesaje...

Mark Rutte, noul lider NATO, promite sprijin pentru Ucraina: Nu mă tem de rezultatul alegerilor din SUA

Rutte a declarat că ar putea colabora cu oricare dintre candidații la Casa Albă Noul șef al NATO, Mark Rutte, și-a exprimat marți sprijinul ferm...
Ultima oră
00:02:44
Pe aceeași temă