13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalLamb lansează un nou album

Lamb lansează un nou album

Una dintre cele mai cunoscute trupe de trip-hop din Europa, Lamb va lansa un nou material discografic, „Five”, pe 5 mai. Data lansării nu a fost aleasă la întâmplare, fiind vorba despre cel de-al cincilea album din cariera trupei. Lamb va pentru prima dată în România în această vară, în cadrul B’ESTFEST 2011, alături de nume precum Skunk Anansie, Pendulum, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Fondation, House of Pain,  sau Hadouken!.

 Albumul „Five” marchează întoarcerea Lamb la sound-ul electronic clasic, cu influenţe drum’n’bass, introdus de primul material al grupului, lansat în 1996. În ciuda perioadei dificile prin care a trecut trupa, perioadă care a condus chiar la o scurtă despărţire, dorinţa de a compune şi a înregistra noi materiale a rămas o constantă atât în viaţa artiştilor, cât şi cea a fanilor. Tocmai din acest motiv, încă de la anunţul lansării noului material, membrii Lamb şi-au ţinut fanii la curent cu întregul proces de creaţie, realizând chiar şi un scurt documentar despre înregistrarea albumului şi postându-ul pe internet. Albumul conţine un singur featuring, cu Damien Rice, piesa aleasă ca  prim single, „Back to Beginning”, o nouă versiune a unei mai vechi colaborări între artist şi producătorul Andy Barlow.   
 
 Fanii Lamb vor avea ocazia să asculte live pe scena B’ESTFEST, în premieră, piese de pe noul album, plus single-uri deja clasice ale duo-lui trip-hop, în cea de-a doua zi a festivalului, pe data de 2 iulie. Cea de-a patra ediţie B’ESTFEST va avea loc în perioada 1-3 iulie, în zona Pipera-Tunari. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă