17.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialRevoltă la Timişoara înainte de titlu

Revoltă la Timişoara înainte de titlu

Jucătorii Politehnicii l-au pus la zid pe finanţatorul Marian Iancu pentru situaţia din jurul echipei, chiar înainte de derby-ul cu FC Vaslui.

 

După aproape fiecare meci din acest sezon al Politehnicii Timişoara, indiferent că a fost câştigat sau nu, patronul Marian Iancu a ieşit cu declaraţii de nemulţumire atât la adresa jucătorilor, cât şi a antrenorilor Vladimir Petrovic, Cosmin Contra sau Dusan Uhrin jr. Cu toate acestea, Poli se află pe primul loc în clasament, iar jucătorii au profitat de acest lucru chiar înaintea celei mai importante perioade din istoria clubului pentru a-şi urechea patronul. Zicu şi compania i-au adus aminte lui Iancu, printre altele, că drepturile salariale nu sunt la zi, deşi echipa este la un pas de primul titlu. „Ştim că ne aflăm într-o conjunctură economică nefericită, înţelegem că sunt probleme peste tot, am avut răbdare chiar şi trei luni de întârziere salarială, situaţie în care ne aflăm şi acum. Cu toate astea, am pus obiectivele sportive pe primul loc, lucru ce ni se pare normal. Nu am avut nici o obiecţie legată de un regulament de ordine interioară impus, nu discutat”, se arată într-un comunicat al jucătorilor.

Promit că luptă pentru titlu

Mult mai tare decât întârzierile salariale, pe jucători pare că îi afectează criticile lui Iancu, în special ultima dintre ele, referitoare la kilogramele în plus ale lui Ianis Zicu.

„Ceea ce nu vom înţelege şi nu vom înţelege niciodată sunt atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile care nu au nici o legătură cu fotbalul, indiferent de rezultatele avute. Nu s-a ţinut cont că avem familii, trăiri, sentimente, că suntem oameni”, mai scrie în comunicatul fotbaliştilor, care îi asigură însă atât pe Marian Iancu, cât şi pe fani să stea liniştiţi în acest final de sezon, pentru că vor da totul să devină campioni. Primul dintre cele două hopuri ale finalului de campionat va avea loc joi, la Vaslui, pe terenul echipei care se află la doar două puncte în spate. FC Vaslui-Poli Timişoara va începe la ora 19.30.

Iancu dă înapoi

Luat şi el prin surprindere de atacul jucătorilor înainte de meciul cu FC Vaslui, patronul Marian Iancu le-a dat, într-un fel, dreptate fotbaliştilor şi i-a asigurat că le va plăti salariile restante. „Ce am spus eu despre Zicu, că are câteva kilograme în plus, nu a fost o jignire. Totuşi, e adevărat că jucătorii au încercat mereu să stea în obiectiv. De ase-menea, sunt reale întârzierile salariale, dar luna asta le vom achita în întregime”, a precizat finanţatorul Politehnicii.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Liderul U Cluj pregătește un transfer impresionant!

Liderul Superligii, U Cluj, dorește să își prelungească statutul de echipă neînvinsă după 9 etape și să întărească compartimentul ofensiv printr-un transfer surpriză. U Cluj,...

Eveniment dedicat iubitorilor de șampanie și vinuri, organizat la București

Pe 3 octombrie, la The Villa din București (Str. Negustori 16), va avea loc prima ediție a evenimentului Champagne Bucharest, dedicat pasionaților de șampanie...

Atacatorul de la Palatul Parlamentului a fost prins într-o cameră de hotel din București

Bărbatul suspectat de comiterea atacului de la Palatul Parlamentului a fost prins într-un hotel din București, marți seară. Acesta ar suferi de depresie și...
Ultima oră
Pe aceeași temă