13.9 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalDoar trei zile până la concertul Trooper din Wings Club

Doar trei zile până la concertul Trooper din Wings Club

Trooper revine în Capitală, pentru un super-concert ce va avea loc pe 6 mai la Club Wings. „Trooper 100% Unplugged pentru Balaurul”, va sărbători împreună cu alte vedete din lumea rockului întoarcerea pe scenă a lui „Balaurul”, după operaţia suferită de acesta în urmă cu aproximativ 2 luni.  
 
  „O să se cânte „rece”; este un eveniment „rece”, se va cânta pe chitare acustice, n-o să fie nimic electric, o să fie un altfel de Trooper, aşa cum lumea nu a mai văzut de 6 ani!”, spunea într-un interviu solistul formaţiei – „Coiotul”, pe numele său adevărat Alin Dincă. Băieţii sunt nerăbdători să urce pe scenă, acesta urmând să fie primul concert susţinut în Capitală după recuperarea solicitantă a lui „Balaurul”, de după complicata operaţie pe coloană. În acelaşi interviu, „Balaurul” afirma: „Multa lume ne-a văzut în perioada aia când făceam în fiecare toamnă o serie unplugged şi de fiecare dată ieşea foarte bine. Cred că şi acum va ieşi cel puţin la fel de bine!”
  
 La concertul din 6 mai le vor fi alături prieteni din lumea muzicală, a rock-ului, precum: Mihnea Blidaru de la Luna Amară, Dan Iliescu de la Timpuri Noi, Alin Achim (ex Cargo) de la Desant, Aura Pohoaţă de la Stilborn şi Sorin „Pepino” Vasile de la Parlament.
 
 Băieţii de la Trooper au în această perioadă un program încărcat: compun piese noi şi pregătesc şi o serie de surprize, cum ar fi re-editarea concertului de acum un an şi jumătate, în care au pus în scenă o operă rock, cu actori, orchestră şi decoruri. Artiştii se pregătesc intens şi pentru concertul ce urmează să-l susţină în deschiderea formaţiei Scorpions. Ei au fost invitaţi să deschidă cel mai important eveniment al verii: concertul de adio al trupei Scorpions. Acesta va avea loc la Zone Arena, pe 9 iunie.
    
 La concertul de pe 6 mai, de la club Wings, fanii muzicii rock trebuie să ştie că în acea seară pot câştiga 2 chitare electro-acustice cu autograful lui „Balaurul” şi 10 bilete la concertul Scorpions. Cei ce îşi doresc unul dintre aceste premii trebuie doar să aibă un bilet valabil la concertul din data de 6 mai. Acestea vor fi puse într-o urnă, iar la sfârşitul concertului se vor extrage câştigătorii. Premiile vor fi oferite personal de către „Balaurul”.
 
 Toate sumele strânse în urma acestui concert vor fi donate în vederea acoperirii cheltuielilor generate de operaţia pe coloană suferită de către Aurelian Dincă „Balaurul”, chitaristul de la Trooper. Preţul biletelor este de 30 RON – intrare generală.
  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă